Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Hát igazából olyan csatlakozót szeretnék használni, aminél a két kábelvéget csavarosan rögzítem egymáshoz. Ezt hogy is hívják akkor ?
Mivel ennek szerintem kisebb a csillapítása (esetleg zaja is) - főleg hogy a DVB-T a 8xx MHz-es tartományban van Bp.-n - , mint a sima összedugósnak.
Amellett talán tartósabb is, még ha nincs is gyakran ki-be húzva (/csavarva).
Meg kültérre (antenna csatlakozása) és fél-kültérre (padlás) lesz.
És késöbb valószinűleg lesz majd parabola is, az meg ugye az ~ 1GHz - 2GHz tartomány, ahhoz meg végképp ilyen kéne.Azt viszont nem tudom pontosan milyen szerszám kellene, csak sejtettem hogy valami krimpelő féle, de ezek szerint lehet hogy rosszul.
És az is tényleg könnyen lehet, hogy ezen belül is van több féle megoldás, lehet csak némelyikhez kell szerszám.
Majd megnézek egy ilyen csatlakozót itthon, mivel csinálhatták, és úgy megpróbálom pontosan értelmezni amiket írtál.
De ha megoldható külön szerszám nélkül egy jó minőségű csatlakoztatás, akkor az is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest