Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
attuska #4222 üzenetére
A linuxtv.org-t és a kapcsolódó levelező listákat magam is nézegetem a forráskóddal együtt. Készülget a WinTV HVR 930c / Hauppauge Quattro / Cinergy HTC XS HD driver, csak lassan (zárt kódbázison már működik a fejlesztő szerint). Gondoltam hátha bennfentesebb információid is vannak. Az xbmc egy linux-n is futó HTPC frontend, ami bele illene az otthoni rendszer koncepciómba. Én is csak innen tudok róla: dabadab munkássága a logout-n
Az XC5000 chipről (WinTV HVR 930c-ben is ez van) / linux driverről és általában a tunerekről itt is olvasható némi fejlesztői információ (Devin Heitmueller tűnik aktívnak a csapatból): KernelLabs.com
Ha jól sejtem neked sem létkérdés a DVB-T.
adam3 Biztos triviális, de úgy tudom az osztrák adások MPEG2-sek. Talán kódek?
-
GBogyó
tag
válasz
attuska #4222 üzenetére
Én is keresek egy általánosságban jó dvb néző alkalmazást linux alá, de a kaffeine, vlc, me-tv marhára ronda ahhoz képest, hogy valami minimális design-t elvárnék. Ezért nyitottam a média centerek felé, de még nem sikerült eredményt elérnem.
Sajna a win7 alatti media center szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Minden, ami hőszivattyú
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Sata IDE külső belső átalakítók laptophoz vagy asztali géphez, USB Wifi stick
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Train Sim World 5 - PC Játék, Steam kulcs - 65% OFF
- Egyedileg készített cockpit
- Sata III vezérlő 2 , 4 , 6 port , Sata III + IDE vezérlőkártya, PCI-e riser kártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest