Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
Areinon
üzenetére
Szia!
Ha leírnád a notebook típusát talán könyebb lenne. A BDA drivernek a "Controll panel -> Device Manager -> Sound, video and game controllers" alatt kellene látszódnia windows 7 alatt. Viszont van olyan notebook gyártó, amelyik default-ból engedélyezett vagy tiltott állapotban tart bizonyos eszközöket (bluetooth, wifi, ...) például energiatakarékossági megfontolásokból. Így a windows 7 sem installál hozzá drivert.
Én még ugyan nem gondoltam rá, de az MPC/MPC-HC szerintem nem tud beállítani egy tunert a vételi frekvenciára. A driver nem szokott "beállító/hangoló" dialógusablakot tartalmazni és az MPC/MPC-HC-ban sem tudok ilyen beállítási lehetőségről.
A chipset megállapítása elvileg lehetséges valamilyen programmal (everest), de ilyen "mindent a tunerről" alkalmazás engem is érdekelne (megjegyzem a linux-s driver fejlesztők is fizikailag megnézik, mi van rajta/benne).
#4024 looser Analóg tuneres TV-vel semmilyen antenna segítségével sem lehet digitális adást fogni. Ehhez STB-re van szülség.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos autók - motorok
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazon Prime Video
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Warships
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- JBL Charge 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann