Új hozzászólás Aktív témák
-
Netrat
csendes tag
válasz
zhagyma #4025 üzenetére
Én még ugyan nem gondoltam rá, de az MPC/MPC-HC szerintem nem tud beállítani egy tunert a vételi frekvenciára. A driver nem szokott "beállító/hangoló" dialógusablakot tartalmazni és az MPC/MPC-HC-ban sem tudok ilyen beállítási lehetőségről.
Hát pedig, de.
Nekem egy AVerMedia DVB-T Super007-es PCI kártya van a gépemben, és telepítéskor kipróbáltam, hogy a gyári AVer driverek nélkül mi az ábra. Windows He7es van a gépemen, 64 bites. Nos a Media Center minden különösebb biztatás nélkül szépen megkereste és beállította a csatornákat. A vétel/képminőség még mintha valamivel jobb is lenne, mint a kártyához kapott AVer driverrel és programmal, ennek ellenére a kipróbálás után az AVer cucca mellett döntöttem, mert utálom a Picipuha különböző elvetélt médialejátszási kísérleteit, a Windows Media Player is alapállapotban le van dózerolva a gépemről.
Ha valaki a PC-s DVB-T megoldást szeretné, és még nem döntött a vasról, akkor jó szívvel ajánlom a fenti tunerkártyát. Mindent tud, amit tudnia kell, és elég jól tudja, lepkeantennával, padlóig föltekert erősítővel 50 klickről fogom az adást még élvezhető minőségben. A tunerhez jár a távirányító, bár azt a Windws Media Center nem kezelte.
És az alapkérdéshez: abban a notiban valószínűleg csak opcionális a tuner, de valójában nincs beleépítve, ha a "gyárilag" előtelepített Windows nem tud róla. Ilyet láttam már pl. szervizre hozott HP notiban, de valószínű, hogy más márkáknál is képesek kispórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Egyedi ékszerdobozka
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest