Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
weresgyufa #2852 üzenetére
Naná, hogy foglalkozunk vele, csak még nem jött meg. A Digitallnál is próbáltam megrendelni, de azt sem tudták mit kérek. Nincs is raktáron semmilyük. Ennyi erővel aki tud külföldről rendelni sokkal jobban jár. Az év vége felé talán ez sem lesz drágább mint bármely kommersz analóg vagy hibrid tuner. Egyenlőre úgy veszem észre csak a Digi kábelesek tudnák használni. Feltéve, hogy a dróton az jön amit a tuner elvár.
Ez vajon mekkora piac?
Én két hete várom, és rögtön jelzek, ha üzembe helyeztem.Az a gyanúm, hogy a Diginek semmibe sem kerül a DVB-C továbbítás. Hovatovább az analóg lesz nekik macerás. Persze HBO és társaik kivételek.
-
zhagyma
őstag
válasz
weresgyufa #2852 üzenetére
Szia!
Az aktuális [ASZF] 93. oldalán található a kódolatlanul fogható DVB-C SD MPEG2 és HD MPEG4 csatornák kiosztása településekre lebontva. Elsőre Én sem figyeltem fel rá ...
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest