Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Kösz, akkor így már értem, és ezek szerint mégis "sima" DVB-C az adás.
De akkor a Diginek kérésre adnia kell valamilyen boxot is, mert nem minden lakásban van DVB-C vevős tévé.
Lehet, hogy ezért külön pénzt, havi előfizetési díjat kérnek. A haverod nem tud ilyen boxot igényelni? Egyet plusz neked?
Vagy amúgy sem sokra mész vele, ha a kábelt nem tudnád megcsapolni.
Az mpeg4-es DVB-T vevős tévékben szokott lenni DVB-C vevő is. Szokni szokott, de nem tudom, mennyi arra a garancia, hogy mindben. Vagy egyszerűen arról van szó, hogy manapság már belerakják mindkettőt.
A következő lépcsőként én azt várom, hogy mikor jelenik meg végre DVB-C/DVB-T mpeg4-es merevlemezes DVD felvevő. A Panasonicnak volt már DVB-S vevős kütyüje.
Nem mintha annyira hiányozna vagy sürgős lenne, az IPTV box egyelőre megfelel, de esetleg a jövőben szóba jöhetne a felvételek átjátszása külső merevlemezes vevőre.
Nem tudom biztosra, hogy nincs-e valami jogosultsági tiltás erre, hogy a HDMI kimenetről HDMI-n rögzítsek.
Mert a tévére persze simán kiadja a jelet, hisz ez a dolga. Ha egy ilyen felvevőt csatlakoztatnék, akkor arra is. Csak felveszi-e és milyen felbontásban?
Ha meg nem DVB-C/DVB-T-s a felvevő, akkor egyszerűen már nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mert a tévére persze simán kiadja a jelet, hisz ez a dolga. Ha egy ilyen felvevőt csatlakoztatnék, akkor arra is. Csak felveszi-e és milyen felbontásban?
wassermann