Hirdetés
- Fujifilm X
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
Capella
üzenetére
most kapcsolódtam vissza, nem tudom hogy válaszoltak már!
a Digi ad set top box-ot abban az esetben ha előfizetsz a kódolt MAX-PACK-ra.
ez 2000ft. nem elírás kettőezer ft.!
tartalmazza a HBO-HBO 2-HBO Comedy-Cinemax csatornákat. ehhez ad kódkártyát.
ebben az esetben tudod fogni még a 40 kódolatlan csatit.
annyi a bibi a stb.-vel hogy scart csatlakozós! és nekem nincs szükségem a Max-Pack-ra.
az stb.-re csak akkor van szükség ha kódolt adót nézel. egyébként csak be van dugva az antenna az arra alkalmas tv-nél. lásd sony v4000 amit fentebb említettem. a kódkártyát egyébként gondolom a CI slotba is be lehet rakni de ezt nem kérdeztem hogy hozzá rendelik a stb.-hez vagy lehet anélkül is előfizetés ellenében használni. -
zhagyma
őstag
válasz
Capella
üzenetére
A DIGI-nek van STB-je és abban össze van rendelve az előfizetői kártya az STB-vel. Így is nézhető a DVB-C adás. Cigam-nak, ha jól gondolom ilyen van. Valamint biztosan DVB-T / DVB-C és MPEG4 képes a SONY 4500 / 5500 széria és a Samsung B széria. A többinél még nem nagyon láttam ilyet, de utána kell járni...
Európában lehetne csinálni EU tunert, amelynek a következő szanványokat kellene ismerni: DVB-T (földfelszín) / DVB-H (mobil) / DVB-C (kábel) / DVB-S / S2 (műhold). Ez technikailag lehetséges, így biztosan üzletpolitikai okai vannak, hogy még nincs. Az MPEG2 / MPEG4 videókodólás beépítése is ilyen húzás volt ("filléres dolog").
Sokkal problémásabb az "erkölcsi elavulás". Gyakorlatilag készen vannak a DVB-T2 / DVB-C2 szabványok. A DVB-S2 már régen használatos. Ha ezeket bevezetik, megint lehet kidobni a tunereket és újabb STB-t vásárolni, ami szerintem igen aggályos. Na majd meglátjuk ...
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fujifilm X
- Háztartási gépek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple MacBook Pro M1 13" 2020 8GB RAM 512GB SSD - gyári doboz + összes gyári tartozék, megkímélt
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB JETBLACK
- PlayStation 5 Fat lemezes változat
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann