Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufuee
csendes tag
válasz
garga pista
üzenetére
Köszi a segítségedet.
Impulse 265 T2/C va ráírva. Megpróbáltam feltenni ahogyan írtad de azt írta ki hogy: A kliens gép más módban van nem lehetséges a frissítés. Esetleg próbáljak csak szoftvert?? Próbáltam felvenni pendrivre (32GB) de sír hogy nincs hely pedig formáztam. Külső HDD külön táppal, na azt nem is látja.
Rádugtam a LAN-t hogy hátha úgy frissít de semmi.
Lehet a PR valahogy blokkolja ezt?
Láttam itt a közelben egy GigaBlue HD 800SE-t aminek a leírásában ez szerepel: A vevőegység egy beépített műholdvevővel és egy további szabad foglalattal rendelkezik, amelyhez további tunert is hozzáadhat DVB-S2 műhold, DVB-T/C, DVB-T2/C hibrid formájában, ezzel bővítve az adások vételét kábelt/földi sugárzást, és bővítse ki a vevőt két tunerre.
Ezzel tudok kezdeni valamit vagy rossz úton járok. Vagy kell ehhez egy CI/CAM modul is pluszban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EAFC 26
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL30! - Élettartam garancia
- Synology DS 2413+ tápegységet keresek!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Keresek! Noctua NF-A12x25 PWM chromax
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann