Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
romulan
tag
válasz
kugyu21
üzenetére
"tetszőleges CI slot-tal rendelkező mpeg2-es tunerhez is használható-e, vagy csak a hozzá linkelt STB-hez"
Bármihez használható, de vannak sikeres és sikertelen próbálkozások is. Lehet, hogy firmware frissítés kell hozzá. Érdeklődj a TV gyártónál, szerviznél, a kártya gyártónál és forgalmazónál. Keress rá az Interneten.
Minél pontosabb adatokat adjál meg, TV típus, jelenlegi dvb firmware stb.
Interneten rendeld meg a kártyát, mert így 8 napon belül kötelesek visszavenni.Strong 8300-asom van, nem csak olvastam róla. Egy halvány kísérletet tettem a PC-n a felvett állományok lejátszására, sikertelenül. Szerintem most még korai ezt firtatni, elég új készülék. Ahogy terjed, biztos megírják hozzá a PC-s lejátszó szoftvert is.
Szerintem a Strongnak most is van, de ez csak sejtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- BestBuy ruhás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann