Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
DarkByte #1953 üzenetére
Nem semmi, gratulálok
és köszönöm
Azért kérdeztem privátban, mert a hozzászólások szinvonalán látszik, hogy ez a fórum nem az én szintem és röstelleném mindenki előtt feltenni a hozzá-nem-értő kérdéseimet.
Én még azon a szinten vagyok, hogy a VHS-re felvétel helyett, az SD-s DVD-t kihagyva, HD-ben szeretném gyüjteni és archíválni az anyagaimat.
Viszont még azt sem tudom, hogy ehhez egy USB-s tuner stick, egy PCI-os tunerkártya vagy egy HDD-s STB és aztán a PC a legegyszerűbben használható eszköz (lehet, hogy HDD nem is kell az STB-be, hiszen van a PC-ben?).
Nem tudom, hogy a HYBRID tuner azzal, hogy digitális TV adást is tud fogni, akkor az egyből HD is, vagy azok közül külön figyelni kell arra, hogy mpeg4-es legyen (a tv-m tunerje pl. csak mpeg2, ezért azzal most kitörölhetem a ...).
Egy szóval nagyon az elején vagyok. -
zhagyma
őstag
válasz
DarkByte #1953 üzenetére
Sok energiát fordítottál rá. Gratula. Ebből még lehet egy logout cikk is. Kiegészítésként az antenna nyereség: Az elektromágneses térbe helyezett vevő antennák eltérő "érzékenységűek". Adott térbeli helyen az adó által kisugárzott térerőből eltérő mennyiségű teljesítményt képesek felvenni. A nyereség ezen teljesítmény viszonyszám egy vonatkozási antennához képest. A vonatkozási antenna lehet az elméleti pont (izotróp antenna), vagy a félhullámú dipólus (dipol antenna). A viszonyszam tizes alapú logaritmusa kerül megadása az antenna jellemzők között decibelben (dB). A teljesítményviszony után álló betű a referencia antennát jelőli dBi (izotrop) vagy dBd (normál dipol). A vonatkozási antenna jelet el "szokták" hagyni, főleg a nagy nyereségű antennák esetén, mivel ott a dBi-vel dicsekednek, ami 2.15dB-el több mintha dBd (normál dipol nyereség 2.15dBi).
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Máté tíz pró
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- További aktív témák...
- Kukirin M4 elektromos roller
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest