Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
zichie #18828 üzenetére
Idő közben felvettem a kapcsolatot a gyártóval, és tőlük kaptam egy még a honlapon kint nem lévő verziót (AMIKO_Impluse_H265_T2C_1.3.98_conax), azt "All SW + bootloader" rel rátöltöttem, és működött. De állítják, hogy "software (no channel list)" módban is mennie kellett volna, különösen ha a frissítés sikerességét igazoló üzenetet kaptam az újraindulás előtt.
Az igazság az, hogy a második box-szal nem próbáltam meg ugyanazt a frissítést, ami korábban a bootloop-ot eredményezte, és a gyári és a legfrissebb változat között nincsen bootloader verzió váltás sem, tehát van abban valami, hogy működnie kellene BL frissítés nélkül is. Tehát simán lehet, hogy valami mégis csak nem volt rendben az első STB-vel. Minden esetre leírtam, hogy nekem hogy működött, az legalább ki van próbálva
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged