Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Socket AM5
- Nikon DSLR topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Hello!
Ez szerintem mindenképp komolyabb állítgatást, szervezést igényel. Ha DVB-T adásról beszélünk, akkor a mux-okat kellene elosztani a két szerver között.
SAT-IP szerverként össze tudod kötni a két tvheadend-et (master-slave), a master szerveren pedig rendezed a csatorna listát. Van mód ott is két forrás kijelölésére egy-egy csatornának, viszont menet közben nem fog a csatorna alatt forrást váltani. Ezután elég csak a master szerverhez csatlakozni a kliensekkel.
Tvheadend oldalán elég jó leírások vannak, csak sokat kell keresgélni. -
azbest
félisten
két tvheadend szerverhez csatlakozik - régebben olvastam, hogy a kliens addont át kell nevezni, hogy mégegy példányban telepíteni lehessen. (talán telepítés után valami xml-ben, vagy telepítés előtt is lehet, hogy az addon zip-ben). [link]
ha vannak azonos csatornák, akkor csak egyet mutat belőlük - a fentiekből következik, hogy nem lehet automatikusan. Két független addonként látja. De talán van lehetőség a csatornalista módosítására az addon példányban, hogy mit mutasson. Szóval talán kézzel kivehető, ami nem kell.
Persze érdemes utánanézni, hátha azóta fejlesztettek rajta és csak én vagyok lemaradva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Filmvilág
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Energiaital topic
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann