Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Hello!
Ez szerintem mindenképp komolyabb állítgatást, szervezést igényel. Ha DVB-T adásról beszélünk, akkor a mux-okat kellene elosztani a két szerver között.
SAT-IP szerverként össze tudod kötni a két tvheadend-et (master-slave), a master szerveren pedig rendezed a csatorna listát. Van mód ott is két forrás kijelölésére egy-egy csatornának, viszont menet közben nem fog a csatorna alatt forrást váltani. Ezután elég csak a master szerverhez csatlakozni a kliensekkel.
Tvheadend oldalán elég jó leírások vannak, csak sokat kell keresgélni. -
azbest
félisten
két tvheadend szerverhez csatlakozik - régebben olvastam, hogy a kliens addont át kell nevezni, hogy mégegy példányban telepíteni lehessen. (talán telepítés után valami xml-ben, vagy telepítés előtt is lehet, hogy az addon zip-ben). [link]
ha vannak azonos csatornák, akkor csak egyet mutat belőlük - a fentiekből következik, hogy nem lehet automatikusan. Két független addonként látja. De talán van lehetőség a csatornalista módosítására az addon példányban, hogy mit mutasson. Szóval talán kézzel kivehető, ami nem kell.
Persze érdemes utánanézni, hátha azóta fejlesztettek rajta és csak én vagyok lemaradva.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest