- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
golya87 #17929 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
1. Azt tudom, hogy addont ha lemásolom, akkor két szerverként felvehető, de sejtettem, hogy nem fogja automatán egyeztetni.
2. Erről master-slave dologról viszont nem hallottam, utánaolvasok.
Röviden a probléma:
Van egy PC alapú tvheadend szerverem egy dupla tuneres sat kártyával, két vezeték, minden. Namost egyik pillanatról a másikra a kártya beadta a kulcsot, nem látják a gépek egyáltalán. Mivel ezek nem olcsó dolgok, arra gondoltam, hogy veszek két - vagy amennyi TV van épp - K1 Plus-t, vagy hasonlót, kisebb helyen elfér, ha nem használom, nem fogyaszt, ami az N3150-ről nem mondható el, az fixen 20-25W körül kér.
Csak belefutottam ebbe, hogy ha két, vagy több szerver, hogy tudom automatizálni a terhelés elosztást? Mert ugye mindkettő ugyanazokat fogná. Persze lehetne opció, hogy mindegyik TV dedikáltan kap egy szervert és csak a kártyamegosztás van közösítve, de jobb lenne valahogy egyben kezelni.
De ez még csak ötlet, nincs véglegesítve. Tény, hogy egy új tuner kártyát csak bele kellene rakni és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest