- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
farkas-j #17872 üzenetére
Köszi.
Megpróbálom röviden leírni, lehet nem fog sikerülni.
1. van a menüben a műsorfüzet. Ez lenne az EPG. (ugye?) Németben SFI.
Itt be lehet állítani a frissítést be/ki.
Na most ha be van kapcsolva, akkor ugye úgy gondolom, hogy ezt magától megcsinálja, abban az időben, amire mi beállítjuk, mivel az alatta lévő sorban ezt lehet beállítani (az időt). Alapból úgy rémlik, hogy hajnali kettő vagy 3 van beállítva. Na most én úgy vettem észre, hogy adott időben a készülék bekapcsol, negyed óráig csinál valamit, majd kikapcsol. Ennek ellenére az EPG-t nem tölti le. Hogy honnan tudom? Ha rámegyek egy csatornára és gyorsan megnyomom az SFI (EPG) gombot, akkor látom, ahogy a csík megy jobbra, azaz töltődnek le a további napok. Nálam aznap+6 napra (előre) tud letölteni. DE csak akkor, ha az adott csatornára ráállok. Magától nem tölti le. Mondjuk éjjel.2. Hiába állítom be itt a műsorfüzetben, hogy KI van kapcsolva a frissítés, meg a softwarefrissítés is KI van kapcsolva, a készülék bekapcsol adott időpontban. Plusz ami fura, hogy beállítok a műsorfüzetben, mondjuk 15:15 órát és a softwarefrissítés menüpontban az időpont ott is átvált erre. És fordítva. Beállítok reggel 8:18-at a swfrissítésben és a műsorfüzetben ugyan ezt az időpontot látom, egyszerűen átveszi. Igazából mindegy is lenne, mivel ki vannak kapcsolva, de mégis bekapcsol a kütyü adott időpontban. Ez nekem bug-nak tűnik. Ha ki van kapcsolva mind2, akkor ne kapcsoljon be.
3. papír szerint tud olyat a készülék, hogy beállítok egy szórészletet (pl. túlélők) és magától beállít minden olyan filmet/sorozatot epg alapján, amiben ez a szó szerepel. Ezt tudja is, de csak úgy, ha mindig én magam rámegyek erre a szóra a menüben és akkor kilistázza ezeket a műsorokat. De ha 1 hétig nem vagyok itthon, akkor egyszerűen nem csinál semmit. Eleve nem is tudná, mivel ugye az epg sem frissül magától, csak akkor, ha én bekapcsolom és adott csatornára rámegyek.
A sw: 2.57.0.6 (ez újabb, mint ami a technisat oldalán van, a 0.5 végű)
Keresőnek: technisat k2 isio felvétel epg
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest