Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ezt a stílust a haverjaidnak add le! Idegenek nem beszélnek így egymással! Ha szemtől szembe állnánk, függetlenül egymás közötti korkülönbségtől, erőviszonyoktól, farokmérettől, ilyen stílussal nyilván nem indítanál. Úgy gondolom ezt mindenkinek tartania kellene a neten is, itt sem másabb a helyzet, nem kell egymásba gyalogolni.
Fogalmad sincs, hogy hol s mire használnám föl, fogalmad sincs, hogy eddig mennyi pénzt költöttem erre (semmit!). Miből gondolod, hogy felelőtlen vásárló vagyok, miből jött ez le, miből mertél erre következtetni? Épp arra várok, hogy legyen végre egy kínai "szar", ami nem 13 ezer forint, mert nekem ennyit nem ér meg a dolog, 2. tunernak lenne egy DVB-S boxba (ami androidos). Itt nem arról van szó, hogy kitudom-e fizetni vagy sem, hanem arról, hogy nem adok érte ennyit 2. tunerként, ha ennyiért már kapok egy komplett boxot is, amibe nyilván több mindent kellett beleszórni, szóval ezért tartom irreálisnak a 10 ezer feletti összeget. Van egy RTL2832U+R820T chipes stickem, de ezt is windowshoz vettem, nem androidhoz, viszont azzal nem számoltam, hogy le kell ezt írnom ahhoz, hogy ne legyen velem bárki is arrogáns.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GamingFórum.hu - Meghívó link
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann