- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Plazma TV topic
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Gróf... #15506 üzenetére
Egy hete nyúzok egy TBS6290 tunert, DVB-C-re használom Win10 x64 alatt egy smit CI Conax modullal a Tarr Kft. rendszerében.
Már azt hittem földhöz csapom, amikor elolvastam Gróf... alábbi írását és a megoldást. Én is írtam a TBS supportnak és pár órán belül küldték a javított v1.0.0.2 drivert!! Tökéletesen működik, minden frekin hozza a csatornákat!
Eszembe nem jutott volna, hogy driver problémáról van szó ha nem olvasom Gróf.. írásait, Köszi szépen! -
Murphistic
aktív tag
válasz
Gróf... #15506 üzenetére
Szia!
Még az analóg időkben nekem olyan gondom volt a számítógépes TV tunerrel, hogy földhurok keletkezett és a TV meg a tuner képén is ilyen lassan vándorló csíkok jelentek meg. Csak egy tipp, hogy nem hasonló helyzet áll-e fenn nálad is, csak itt nem csíkokat látsz az analóg adásban, hanem megbolondul a vétel.Ez ellen lenne a galvanikus leválasztó, viszont én soha nem próbáltam, hagytam a fenébe a TV-ből való felvételt és csak videóról játszottam át.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest