Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Kernel
üzenetére
Nem tudom, olvastad-e kijavítottam magam, hogy nem a wayteq-ra gondoltam, hanem az általam beírz dologra. Ha az időkontinuumban lépkedünk előre, abban a pillanatban, ahogy megírom a javítást, és az itt látható, a logika azt diktálja, hogy az értelmesebb emberek nem akarván hülyét csinálni magukból, a másodikkal együtt értelmezik az elsőt, tehát felfogják, mi történik itt.
Nos, Te ennek ellenére hajtogatod a hülyeségedet, hogy én a wayteq-ra írtam, és hogy meghazudtokkal.
Nem, nem arra írtam, csak közben mást is csináltam, és későn vettem észre, hogy amire bálaszolok, az nem az, viszont amint észrevettem, javítottam a hibát, rajtad kívül mindenki számára nyilvánvaló, hogy mit és mire írtam. Ebből neked még mindig az jön le, hogy meghazudtollak. Gratulálok, biztos boldog ember lehetsz ezzel a jellemmel.
Ha olvasnál kicsit, láthatnád, bennem megvolt a képesség, hogy javítsak, lássuk, benned ennyi rosszindulat, csökönyösség mellett van-e egy szemernyi beismerési képesség?Á, hagyd, nem érdekes, a legjobb az ilyenek ellen, ha szimplán semmibe veszlek, úgyse vagy képes arra amire kértelek. Köszi, hogy nem is reagálsz, lapozz tovább nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha olvasnál kicsit, láthatnád, bennem megvolt a képesség, hogy javítsak, lássuk, benned ennyi rosszindulat, csökönyösség mellett van-e egy szemernyi beismerési képesség?