- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
wassermann #14303 üzenetére
DVB-T és DVB-S hibrid tuner létezik USB verzióban?
Ha igen, vajon a RasperryPi-re ráköthető? Hallott már valaki ilyenről? -
JEEMBO
aktív tag
válasz
Raspberry Pi és a feltétlen szükséges kiegészítők honnan és mennyiért szerezhetők be legolcsóbban?
Első keresésre nem láttam olcsóbbnak, mint 10k-ért a t650i. -
wassermann
Topikgazda
válasz
Én is féltem tőle, de a DVB-T-n a DUNA simán megy egyszerre ki-be (USB.vevő>RPi>beép.Ethernet), az USB visszafogása nélkül próbáltam, úgy hogy a helyi hálózatról Windows-os gépen értem el egy VLC klienssel. Sajnos nagyobb sávszél-ű DVB-C adásom nincs. Egyébként ilyenkor nem megy a teljes mux át az USB-n, hanem már a vevő maga "kiszeli" a keresett csatornát a teljes streamból és csak azt nyomja át.
-
zichie
senior tag
válasz
Az usb probléma mennyire kavar be az usb dvb tuner használatakor? Én dvb-c tunerrel használnám. Valahol olvastam, hogy a Raspberry Pi usb sebességét vissza kell venni 2-ről 1.1 -re, ami egy dvb-t muxot még elbírhat, de a dvb-c -hez mindenképpen usb 2 kell, mert itt 50 mbit/s körül van egy mux.
Van már valami megoldás az usb bug-ra?
Én egyébként a málnapécét dvb-c tunerrel csak szerverként használnám, a kliens egy "otthoni" régi Popcorn Hour A100-as médialejátszó lenne, vagy "távoli" win-es pc vlc-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest