- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tailor21
csendes tag
válasz
Kernel #12021 üzenetére
Tehát ha megvásárolom ezt a CA modult és a Hello Digital kártyát kiveszem a jelenlegi AD100-as dekóderemből belehelyezem a tv-be, akkor működnie kell a csatornáknak?
Nincs kártya dekóder párosítás a szolgáltatómnál??Mint már írtam nem szeretnék igényelni tőlük HD dekóder, így is sokba kerül a havidíj ezért szeretnék más módhoz folyamodni, ha van rá lehetőség. Szeretném kihasználni a tv tulajdonságait.
@Kedves: hamyka!
HelloHD egy speciális szolgáltató. Bár földfelszíni sugárzást végez, de DVB-C rendszerben, frekvencia tartományban teszi. Vagyis a vételhez egy megfelelő antenna és egy DVB-C set-top box szükséges. Ez volt korábban az Antenna Hungária AM mikro szolgáltatása, mely később Antenna Digital lett, majd azt eladták és lett belőle a HelloHD.
HD_HHD_csatonakiosztás_listaár 20130110-től.pdf Természetesen az árak hűségnyilatkozat nélküliek 1 éves hűségi árak itt.
Én ez évtől fizetek 6610ft-ot (családi csomag 83 csatorna 2 dekóder)
Internetük szerintem van ennél jobb szolgáltató is a netre. Én mivel a Hello Digitalnál vagyok parabolás vétel mikrohullámú Budapesttől 65 KM-re a jelerősség 65% tehát eleve 35% netkiesésem lenne!Mindezek ellenére a TV adás tényleg nagyon jó minőségű én 13 éve vagyok tagjuk még sosem volt adásfennakadás csak ajánlani tudom!!
A csatornák is a legjobban vannak összeválogatva hiszen kevesebb mint 10 csatorna külföldi a többi mind magyar!CA modulokról itt egy bár régebbi fórum de hasznos lehet másnak is.
Tehát ha valaki tudna segíteni a CA modulal kapcsolatban megvegyem-e mert működni fog vele is stb. azt megköszönném.
Egyébként annyira irigykedem ezek a bolti dekóderek iránt képesek felvenni, HD stb. az áruk is kifizetődő!
Már több 10 ezret kifizettem a szolgáltatónak a dekóder bérlése miatt
Vajon hány évet kell még kivárni, hogy a HD adásért se keljen többet fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest