Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Szerintem itt nem az antennával van gond, hanem azzal hogy valami bezavar.
Nálam is ez van, ha kihúzom a HDMI kábeleket, és áramtalanítom az STB-t tökéletes a jelerősség, ha a kábelek a helyükön vannak nálam is produkál néha kockásodást.Ráadásul a műhold kábele is mellette fut, mióta megvan szintén gyengült a jel.
Ha hosszú vezetéke van az antennának próbáld meg máshová tenni, és húzz ki/kapcsolj ki mindent a tv körül és így próbáld meg. Aztán ha sorban visszakapcsolod megtudod mivel van gond.
-
Gabesz87
veterán
Nekem ilyen szobaantennám van: [link] Jó nagyra kihúzható a 2 antenna. Én is körbezárt, udvaros társasházban lakom a 3-on, és van még felettem is vagy 3 emelet. Kitettem tegnap ez erkélyre, és úgy néztem az EB-t. Jelerősség nem tudom mennyi volt, de a minőség az ha nem tévedek elég magas, talán 100%...De erre most nem esküszöm meg. Nagyon ritkán akadt be csak a kép 1-1 pillanatra. Jobb mint a vevőmhöz adott kis antennával. Azzal olyan 60-70% körüli volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gmail
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest