Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17728 üzenetére
Az ajánlott firmware verzió a 2.3.09_EMU.
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17726 üzenetére
Amiko Impulse T2/C WiFi. Négy darab van belőle a nagy családban. A felvételt csak most próbáltam ki, eddig sosem kellett. Óriási előnye, hogy belső hálózaton képes megosztani a kódkártyát. Nálam gyakorlatilag egy kártyával két készülék működik. Az igaz, hogy ehhez cserélni kellett a firmware-t az EMU verzióra. Még egy nagy előny a szüleimnél, hogy télen otthon kábelTv-t néznek, nyáron meg kiköltöznek a telekre, és ott a MindigTV-hez is tudják használni. Nagyon jó ár/érték arányú készülék!
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17720 üzenetére
Kipróbáltam a felvételt. Sajnos kódolva veszi fel a kódolt adásokat, így csak az Amiko sajátmaga tudja lejátszani
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17720 üzenetére
Erről egyenlőre nem tudok nyilatkozni mert még sosem vettem fel vele, de ki fogom próbálni. Azt tudom, hogy a média menűben a felvételi beállításoknál van egy olyan opció, hogy "felvétel kódoltként - igen / nem". Ebből arra következtetek, hogy tud felvenni kódolatlanul. Ezt ki fogom próbálni és megírom.
-
farkas-j
őstag
válasz
Nethooligan #17713 üzenetére
Superg által ajánlott Amiko eszköz jó, de ennek van WiFi-s verziója, inkább azt ajánlom. Ha esetleg 2 vagy több ilyen eszközöd van, elég csak az egyikbe előfizetői kártyát tenni, mert a kártyaadatokat egymás közt meg tudják osztani max 7 eszközig. Itt is körülnézhetsz , hogy milyen tudású készülékek vannak. Bátran kérdezhetsz is tőlük, korrekt segítséget adnak.
-
farkas-j
őstag
Korábban már írtam, hogy vettem egy Amiko Impulse DVBT/Cable WiFi boxot. Frissítettem rajta firmware-t, és ekkor láttam, hogy a kártya opció kibővült némi extrával. Meg lehet osztani hálózaton a Comax kártyát. Öcsém elhozta az ugyanilyen boxát és kipróbáltuk. Némi kísérletezés után tökéletesen működött!
Gyakorlatilag 1 kártyával lehetett mindkét eszközön a kódolt csatornákat nézni.
Egyébként a felhasználói felülete szerint 7 eszköznek lehetne megosztani a kártyát a hálózatban. Ha lesz időm, akkor a jövőhéten lepróbálom, hogy Interneten keresztül is működik e a kártyamegosztás. Izgalmas kísérletnek ígérkezik.
-
farkas-j
őstag
Ha valakit érdekel olcsó és jó kábelvevő / Mindig TV vevő, médialejátszó, Youtube lejátszást stb.-t tudó box, most olcsón kapható a Amiko Impulse T2/C Wifi vevő. Szüleimnek vettem, és nagyon bevált!
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest