Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mini PC
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
lockdown90 #19738 üzenetére
Sajnos igen, pár HDD vel kipróbáltam. De például a DIGI saját boxa is ilyen. Kihoztam kettőt, vissza is vittem.
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #19734 üzenetére
Nem egyről beszélünk ami nem baj. Amikón, legalábbis az enyémen fel lehet venni kódólva és TS formátumba a sima kodolatlan adást. Nem tudom ez a többi stb nél hogy van. Azért írtam, hogy nézzen utána. Én felraktam a legújabb mcas és emu SW t a 8265+ ra. Beteszem a DIGI kártyát, kiválóan nézhető a film now. Fel is veszi visszanézni már nem tudom.
-
pjen
félisten
válasz
lockdown90 #19732 üzenetére
Előfordul sajnos, pendrivre jobban megy. Nekem például a 8265 ilyen. Hátsó USB megy HDD vel a felvétel elő, csak pen. Ez HDD függő is.
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #19720 üzenetére
Nálam is benne van, ha nem kodolatlanként veszem fel máshol nem tudom lejátszani.
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #19718 üzenetére
Felvenni én is tudok vele, csak a kodoltat nem, hiába van benna modul. Felveszi de zavaros, csikos, nézhetetlen.
-
pjen
félisten
Érdekes ez a Cí+. Megvettem az Amiko 8265+ stb t. Beletettem a DIGImodult, nem is látta, letöltöttem mu és mcas szovtvert akor már látta és jött is szépen a film now. Felvanni mindent szépen felvett kivéve a film now csatornát. UPC modullal se tudtam működésre birni.
Persze lehet kiváló viszont én nem értek hozzá. -
pjen
félisten
válasz
garga pista #19707 üzenetére
Kb 10 évig volt 3 Cisco DVR boxunk.A HDD egyikben se halt meg, pedig asszony használta rendesen őket. Ez nem jelenti azt, hogy sose döglik meg szerencsénk volt. Romlott, szakadt el Rf be és Hdmi kimenet. még mult év nyarán is gond nélkül cserélték.
-
pjen
félisten
válasz
dokabalint #19612 üzenetére
Kb egy hónapja simán kihoztam az Auchan Maglódi fiókjából kettőt.
-
pjen
félisten
válasz
dokabalint #19607 üzenetére
Az esetek 98% ban a DIGI saját boxa teljesen jó. Ha van saját eszköz a javítás is díjtalan.
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #19556 üzenetére
Én az amiko8265+ ba a DIGI modulját tettem amiben nincs is kártya, gond nélkül tudtam nézni a kodólt adókat, de ha felvettem a kodoltakat, visszanézni már nem tudtam.Tiszta csík volt.
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #19552 üzenetére
Amiko kezeli a DIGI kártyát frissítéssel, de a kódoltakat nem veszi fel.Legalábbis nálam nem ment.
-
-
pjen
félisten
válasz
Hieronymus #19277 üzenetére
Az amiko 8265+ boxom gond nélkül olvassa a DIGI CI+ kártyáját, csak felvenni nem tudom normálisan.
-
pjen
félisten
Most megnéztem az Amiko 8265+ nálam simán kezeli a DIGI CI+ HD feliratú kártyát. A filmnow csatornát tudom nézni,a felvétel nem jó.Viszont a többi csatornát felveszi kódolva és TS ben is, ami Pc n nézhető, szerkeszthető.Van rajta kártya és modul fogadó is.Én kb 2 éve vettem a Forgat Sat nál, azóta változhatott, meg kell kérdezni.
-
pjen
félisten
válasz
garga pista #19210 üzenetére
Az Amiko is kódolás nélkül veszi fel azt ami nincs kódolva, csak a kódoltakról a kódot nem szedi le.Több helyen írják, hogy arra is van megoldás, de az itt warez.Sajnos én se tudom , hogy kell.
-
pjen
félisten
válasz
Hieronymus #19202 üzenetére
Ne a pixel számot nézd,hanem egyben a képet.Olyan feketék sose lesznek mint egy plazmán.
-
pjen
félisten
válasz
Hieronymus #19198 üzenetére
Mégis gyönyörű képe volt.Az SD CRT tévén se volt olyan ronda mint LCD n.
-
pjen
félisten
válasz
üzenabakusz #19191 üzenetére
Nekem van egy amikó 8265+ boxom.Tud mindent amit szeretnél,nem fagy.Kivéve az extrákat mint betű ésháttér szin váltás.
-
pjen
félisten
válasz
Danielnick #19149 üzenetére
A mindig honlapon van térkép.Látod,hogy mit ajánl.
-
pjen
félisten
válasz
Hieronymus #19100 üzenetére
Az a lepke széles sávú 21-60ig.Ennyi erővel azt is oda írhatták volna,hogy nem csak a fekete fehér,hanem a szines adás vételére is alkalmas.Természetesen Full HD ban.
-
pjen
félisten
válasz
Atomantiii #19083 üzenetére
Nézni lehetett vele,felvenni nem.
-
pjen
félisten
válasz
Atomantiii #19081 üzenetére
Az Amiko szépen viszi a DIGI CI kártyáját viszont amihez kell a kártya,pl:HBO azt nem veszi fel nézhetően.
-
-
pjen
félisten
válasz
yogibear #19063 üzenetére
Az biztos,hogy egyben vesz fel filmet és át is kapcsol.Ezt a ki be kapcsolást még nem próbáltam,de egy próbát megér.Kipróbáltam:időzítőben beállítottam egy felvételt,kikapcsoltam.Simán felébredt és felvesz.Egyébként van egy ötödik éves LG Tv m,van rajta PVR.Simán felvesz egy 2,5 colos HDD re külső táp nélkül.
-
pjen
félisten
válasz
yogibear #19057 üzenetére
Pcland al igazad van,viszont az euronicset felhívnám.T2/C m volt.nem szerettem.Gyenge a tápja,nem szép a képe.Nálam nem ment csak aktiv tápos vinyóval.Én elmennék a FORGAT SAT hoz.több fajta van és értenek is hozzáOtt vettem,kiválasztottam,megrendeltem neten és átvettem.Öt perc.
-
pjen
félisten
válasz
bena_butus #19027 üzenetére
Ezek a tunerek ki is kódolják a UPC adást?
-
pjen
félisten
válasz
Hieronymus #18988 üzenetére
Igazán hálás vagyok,úgy kellett mint egy falat kenyér.csak nem ez volt a lényebg.
-
pjen
félisten
válasz
sutyesz96 #18986 üzenetére
Nem azért írják a darab drótot,mert jó lesz a vétel.Csak ha egy darab dróttal bejön pár adó már érdemes szoba antennával kísérletezni.Nem biztos,hogy jó lesz.Ha a dróttal nem jön semmi akkor minimum padlás,de inkább tető antenna.Tényleg mért nem keresel rá a mindígTv térképére.Kiindulásnak hasznos lehet.
-
pjen
félisten
válasz
DonThomasino #18861 üzenetére
Szerintem kérjél a szolgáltatótól.Nagy előnye,ha hiba van ingyen javítanak.Mellékesen fel is vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- iPhone topik
- Battlefield V
- További aktív témák...
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest