- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Jellemzően szinte mindegyiknek az usb kimenete csak 500mA-es, vagyis csak pendrive-ot képes meghajtani, ezért kell a külső tápos hdd, ezt amúgy a 3700-as leírásában is kiemelik már, elolvastam, de ez nem gond, amúgy is alap dolog, ha sokat vennél fel és nem csk havi egyet.
Köszi, a Forgatot majd megírom neki, hogy ott keresgéljen valamit, kérjen tanácsot.
Sajnos nincs a környékén senki, aki szétkapná a 3500-asát, mert szerintem csak valami apróbb forrasztási hiba lehet, pl. az infra vevőledé, vagy vmelyik elko kezdi megadni magát, de ez csak tipp látatlanban az alapján, amit az enyémben láttam belül.
Sajnos ennyiért ez van, nekem is azzal szórakozott régebben, hogy a rádugott hdd-t menet közben elfelejtette és újra felcsatolta... kicserélhettem volna az usb csatit, 50 huf egy ilyen, de az sem megoldás az is megadná magát hamarosan, így egy usb hosszabbító anyáját csutka kábelel forrasztottam be helyette, azt atomstabil azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest