Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Jellemzően szinte mindegyiknek az usb kimenete csak 500mA-es, vagyis csak pendrive-ot képes meghajtani, ezért kell a külső tápos hdd, ezt amúgy a 3700-as leírásában is kiemelik már, elolvastam, de ez nem gond, amúgy is alap dolog, ha sokat vennél fel és nem csk havi egyet.

Köszi, a Forgatot majd megírom neki, hogy ott keresgéljen valamit, kérjen tanácsot.
Sajnos nincs a környékén senki, aki szétkapná a 3500-asát, mert szerintem csak valami apróbb forrasztási hiba lehet, pl. az infra vevőledé, vagy vmelyik elko kezdi megadni magát, de ez csak tipp látatlanban az alapján, amit az enyémben láttam belül.
Sajnos ennyiért ez van, nekem is azzal szórakozott régebben, hogy a rádugott hdd-t menet közben elfelejtette és újra felcsatolta... kicserélhettem volna az usb csatit, 50 huf egy ilyen, de az sem megoldás az is megadná magát hamarosan, így egy usb hosszabbító anyáját csutka kábelel forrasztottam be helyette, azt atomstabil azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann