Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Jellemzően szinte mindegyiknek az usb kimenete csak 500mA-es, vagyis csak pendrive-ot képes meghajtani, ezért kell a külső tápos hdd, ezt amúgy a 3700-as leírásában is kiemelik már, elolvastam, de ez nem gond, amúgy is alap dolog, ha sokat vennél fel és nem csk havi egyet.
Köszi, a Forgatot majd megírom neki, hogy ott keresgéljen valamit, kérjen tanácsot.
Sajnos nincs a környékén senki, aki szétkapná a 3500-asát, mert szerintem csak valami apróbb forrasztási hiba lehet, pl. az infra vevőledé, vagy vmelyik elko kezdi megadni magát, de ez csak tipp látatlanban az alapján, amit az enyémben láttam belül.
Sajnos ennyiért ez van, nekem is azzal szórakozott régebben, hogy a rádugott hdd-t menet közben elfelejtette és újra felcsatolta... kicserélhettem volna az usb csatit, 50 huf egy ilyen, de az sem megoldás az is megadná magát hamarosan, így egy usb hosszabbító anyáját csutka kábelel forrasztottam be helyette, azt atomstabil azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest