Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- Házimozi belépő szinten
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyuska
aktív tag
válasz
PikkPukk #769 üzenetére
"az olimpiai megnyitót én is felvettem. Hát az sem egy csúcs minőség (gyorsabb mozgásoknál tiszta kocka volt a kép)"
Én nem tapasztaltam ilyet.
"Az is a baj az ilyen valós idejű kódolással, hogy tulajdonképpen CBR (constant bitrate) az egész és nem lehet olyan jó tömörítési hatéjonyságot elérni vele, mint pl. a VBR-es DivX/H264 filmekkel. Szóval egy 3Mbit-es H264-es tévé adás messze nem (lesz) olyan minőségű, mint egy több menetben (otthon) tömörített film"
A valósidejű kódolást profi hardvereken/alkalmazásokkal végzik, nem hiszem, hogy az otthoni akárhány menetes DivX kódolás minőségét össze lehetne vele hasonlítani.
A 3Mbit-es h.264 kódolás eredményét pedig hamarosan látni fogjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Gamepad
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest