- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
wassermann #692 üzenetére
Hát ez a cikk tényleg eléggé szenzáció hajhász. Az átlagos laikusnak valószínűleg az fog lejönni belőle hogy a DVB-T -vel csak a probléma van, inkább elkerülöm mert nem akarok gondot magamnak, különben is jó nekem a maónika só meg a jóval rosszabb.
Saját családomról tudom hogyha én nem említem nekik hogy hamarosan ilyen változások lesznek, meg a VHS -t is lassan dobhatják a kukába akkor max. majd az utolsó évben koppantak volna. Igazából nem is értem miért nem nyomják már a jelenleg analóg módon fogható TV -kben a reklámozását, legyen az közszolgálati közlemény vagy akármi is. Bár lehet köze van hozzá hogy a tv2 és RTL még nem döntött (tényleg ez mikor is jár le?
) Elvégre mostmár a technológiai részletek adottak, csak az indulásra kell még 1,5 hónapot várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest