Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
Hali!
Hi8-as felvételt vinném át a pc-re. Milyen formátumot válasszak? WinFast PVR2-t használnék, és tömörítetlen avi-ra állítanám be. Egy órányi kazi kb 60gb lenne. Majd ebből a 60 gigából csinálnék dvd-t.
Jó lesz így? -
Digital
addikt
Tiszteletem az Uraknak!
Van egy Sony CCD-TR 515-ös Hi8-as kamerám. A Hi8-as kazettáim szeretném digitalizálni, majd dvd-re kiírni.
Keresztapám miniDV kameráját gond nélkül firewire csatin keresztül a gépre kötöttem, viszont az öreg Hi8-as kamerán nincs digitális kimenet, csak két RCA csatlakozó (kép+mono hang). Illetve van egy LANC kimenete is van, de úgy tudom ez távvezérlési funkciókat láthat el.
Az alaplapom egy Gigabyte X58 UD3R, és van egy Sapphire 5870-es vga-m.
Hogyan tudnám a kamerám a gépre kötni, esetleg vennem kell valami analóg digitalizáló kártyát, pl Leadtek VC 100-at?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest