Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz HUNgabus #2280 üzenetére

Simán lehet kábel gond is nekem a 3. firewire kábel volt a jó. Poén, hogy ez közepes áron volt, ami leírás szerint ehhez való az meg nem ment, és drágább is volt. Ha van ismerősöd, akinek vannak voltak hasonló dolgai esetleg érdemes kipróbálni ott. Esetleg régebbi gépet elő keresni, elkérni vkitől. XP sem mindenre megoldás, nekem azzal is volt elég gondom, igaz laptopba épített firewire ajzattál. Esetleg win7-el lehet még megpróbálkozni... de elég sok szívás van ezekkel.. Legalábbis nálam ez volt.

"mit még ajánlottak a Conradba hogy vegyek egy 10-30e forintos videódigitalizálót
    Ha ez digitális kamera, akkor felesleges. Neked egy firewire port kell, lehetőleg texas instrument ilyesmi Viszont ezt már 2014-es gépbe sem lehetett belakni, pont fordítva van a kialakítása, csak régebbibe tudtam. De ott működött (xp van rajta).

Elsőnek én a kábellel próbálkoznék. Mivel, könnyen lehet, csak az a gond. Nálam az nem volt mind1, milyen a kábel csatlakozója, amilyen volt nyil az votl a nyerő fekete.

Új hozzászólás Aktív témák