- Videós, mozgóképes topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasgyula
csendes tag
válasz
pibácsi #2176 üzenetére
Szia Pibácsi!
Köszönöm az érdeklődést, már készültem írni magam is, Az eredmény még mindig nem az igazi. A 87-es problémára találtam egy újraindítási javaslatot, ami után az AMCap beindult néhány másodpercig működött, ugyanolyan szétesett képet adott, mint a többi, majd lefagyott, és vitte a kamera illesztőprogramját is.
Aztán aznapra elegem is lett belőle, meg hiányoztam a családi leltárból. Tegnap elkezdtem olvasni az átlinkelt AMCap tudnivalókat, állítottam a csúszkán, mire a gép újraindítást kért. Megtettem, majd ahogy írva volt, bekapcsoltam a kamerát és elindítottam a filmet. Olyat csinált a gép, amit még soha, feldobta a szokásos ablakot, hogy kamerát észlelt, mit akarok tenni? Gyorsan kiválasztottam Uleadet, szép lassan hagyta, hogy megtegyem a beállításokat, megállította a filmet is, de a felvétel ugyanolyan rossz, a hang pedig gyors, egérszerűen cincogó. (Megnéztem közben az intézőt is, de ott továbbra sem szerepelt az eszköz.) Ulead el, AMCap próbál, de az továbbra se kezd vele semmit, és a Nero, meg a WMW se.
Most itt tartok, amikor este hazaesek, próbálok keresgélni, de eddig még nem találtam újabb ötletet. Ha van valami javaslatod, örömmel kipróbálom, és mindenképpen megírom, ha jutottam valamire.
Üdv:
Sasgyula
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (79)
- Eladó minőségi wireless num/macropad - Keychron Q0 MAX
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged