Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasgyula
csendes tag
válasz
pibácsi #2176 üzenetére
Szia Pibácsi!
Köszönöm az érdeklődést, már készültem írni magam is, Az eredmény még mindig nem az igazi. A 87-es problémára találtam egy újraindítási javaslatot, ami után az AMCap beindult néhány másodpercig működött, ugyanolyan szétesett képet adott, mint a többi, majd lefagyott, és vitte a kamera illesztőprogramját is.
Aztán aznapra elegem is lett belőle, meg hiányoztam a családi leltárból. Tegnap elkezdtem olvasni az átlinkelt AMCap tudnivalókat, állítottam a csúszkán, mire a gép újraindítást kért. Megtettem, majd ahogy írva volt, bekapcsoltam a kamerát és elindítottam a filmet. Olyat csinált a gép, amit még soha, feldobta a szokásos ablakot, hogy kamerát észlelt, mit akarok tenni? Gyorsan kiválasztottam Uleadet, szép lassan hagyta, hogy megtegyem a beállításokat, megállította a filmet is, de a felvétel ugyanolyan rossz, a hang pedig gyors, egérszerűen cincogó. (Megnéztem közben az intézőt is, de ott továbbra sem szerepelt az eszköz.) Ulead el, AMCap próbál, de az továbbra se kezd vele semmit, és a Nero, meg a WMW se.
Most itt tartok, amikor este hazaesek, próbálok keresgélni, de eddig még nem találtam újabb ötletet. Ha van valami javaslatod, örömmel kipróbálom, és mindenképpen megírom, ha jutottam valamire.
Üdv:
Sasgyula
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest