Aktív témák
-
guest
veterán
Titan D5TB (mármint a hűtő) jó halk, jól hűt, és kb. 3000 HUF
-
guest
veterán
Sziasztok!
Segítségetekkel már körvonalazódik a döntésem.
Gadka: új memóriákat kell vennem, tehát marad a DDR.
Már csak két kérdés maradt bennem nyitva.
1. Milyen procihűtőt ajánlatok, szeretném ha csendben menne, és jól hűtene, emberi áron, (gondolom mindenki!), vagy a csendes és kó hűtésre csak a víz képes?
2. Szeretnék egy TV kimenetes video kártyát, huszonezer magasságig, melyikkel van jó tapasztalatotok, és jó lenne ha gond hélkül menne a fent említett alaplappal.
Köszi a segítséget
Themistokles -
guest
veterán
Themistokles:
3d tesztekben a DDR 5-10% sebességnövekedést produkál az SD-hez képest. Ha már van SD ramod, akkor szerintem nem éri meg lecserélni (talán majd késöbb, amikor a DDR olcsóbb lesz az SDnél). Ha nincs ramod, akkor természetesen DDRt vegyél, hiszen gyakorlatilag ugyanannyiba kerül.
Nekem nem kellett elemet vennem a lapba és szuperjó lap. Annak is bátran ajánlom, aki jobban el van eresztve anyagilag.
gadka -
guest
veterán
Jól hangzik!
Kérdés, azt ajánlották az egyik kiskerben, hogy nem érdemes DDR-el vacakolni, mert ''csak'' 20% jelent, aztán meg 10 ezerrel drágább egy ilyen alaplap. Ehhez képest itt van!
Hány wattos tápot ajánlotok hozzá (max. 2 merevlemez, esetleg később DVD)
Köszi az eddigi hozzászólásokat
Themistokles -
guest
veterán
Sziasztok!
800-as Duront terveztem venni, és hozzá megfelelő alaplapot, csak nem tudom eldönteni, milyet.
Szempontok:
-nem szeretnék sokat költeni, ellenben nagyon gagyi sem jöhet szóba
-Stabil legyen, kompatibilis, a tuning nem elsődleges, de azt sem baj, ha tudja
Minden információra, javaslatra, észrevételre vevő vagyok.
Előre is köszi.
Themistokles
Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest