- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
-
Petya
tag
A P3-as korban sokan voltunk intelesek, de ki emlékszik arra ? Talán igaz sem volt... :D
-
Petya
tag
Egon: jó az a hűtő. Nálam november óta ilyen megy egy tuningolt 1.4-es Tbirden. De nem tudok viszonyitani a másikhoz ugyanis nem ismerem. Lehet az jobb .?.
Den: ezüst vagy nem ezüst tökmindegy, már több tesztből is kederült. De adnak hozzá ez a lényeg ! :) -
Den
veterán
Nincs itt semmi ellentmondás.A drogosoknál is így van, először csak titokbaqn, még maguknak sem merik bevallani. Lehet hogy most van kialakulóban, a szenvedélyed, már a tagadást felváltotta az érdeklődés. Így kezdődik. Először csak ddr-es intel rendszert építesz, még mindenkinek azt mondod, hogy azért mert olcsóbb mint az rd , pedig belül már érzed hogy azért mert az majd jó lesz az xp mellé is, csak egyenlőre még magad előtt is tagadod. Aztán hip-hop elkap a gépszíj és már rakod is össze az amd-s konfigot. Aztán mikor már a fórumon hidegen hagy az intel fikázás, rádöbbensz hogy kész, vége függő vagy.
Na viszlát a Névtelen Amd-sek klubjában. :) -
Egon
nagyúr
Den: Nem... Szerinted van olyan marha, aki - AMD-s létére - az Intelt védi egy alapjában véve AMD-fanok által látogatott honlapon, és ezzel sok-sok igen negatív tartalmú válaszüzenetet kap??? Ugye nincs? Szerintem inkább a hozzászólók egy része zug-Inteles, ha szabad ezt az érdekes szóképet használnom...:D Nem rád gondoltam...
-
Egon
nagyúr
Den: ha megvetted, írd már meg légyszíves a tapasztalataidat, érdekelne! Pl. az OldMan eléggé lehúzza a Titan hűtőket, állítólag sokkal rosszabbul hűtenek, mint a GW hűtői... Érdekelnének a tapasztalataid (persze az érdeklődés csak látens, sajna a P4-re nem jó sem a D5TB, sem pedig a wbk68...:D).
-
Den
veterán
Igy van,csak és kizáróla titan d5tb. halkmert 3000-et forog csak a venti, jól hűt mert az a venti 8 centis, és ennyi pénzért még ezüst(!)pasztát is kapsz hozzá. Én is ilyet veszek. Tényleg nem kell valakinek egy wbk68?
-
guest
veterán
Titan D5TB (mármint a hűtő) jó halk, jól hűt, és kb. 3000 HUF
-
guest
veterán
Sziasztok!
Segítségetekkel már körvonalazódik a döntésem.
Gadka: új memóriákat kell vennem, tehát marad a DDR.
Már csak két kérdés maradt bennem nyitva.
1. Milyen procihűtőt ajánlatok, szeretném ha csendben menne, és jól hűtene, emberi áron, (gondolom mindenki!), vagy a csendes és kó hűtésre csak a víz képes?
2. Szeretnék egy TV kimenetes video kártyát, huszonezer magasságig, melyikkel van jó tapasztalatotok, és jó lenne ha gond hélkül menne a fent említett alaplappal.
Köszi a segítséget
Themistokles -
guest
veterán
Themistokles:
3d tesztekben a DDR 5-10% sebességnövekedést produkál az SD-hez képest. Ha már van SD ramod, akkor szerintem nem éri meg lecserélni (talán majd késöbb, amikor a DDR olcsóbb lesz az SDnél). Ha nincs ramod, akkor természetesen DDRt vegyél, hiszen gyakorlatilag ugyanannyiba kerül.
Nekem nem kellett elemet vennem a lapba és szuperjó lap. Annak is bátran ajánlom, aki jobban el van eresztve anyagilag.
gadka -
Petya
tag
Csak a jó táp ugye nem olcsó! Én azt javaslom neked hogy vedd ezt a lapot és vegyél egy nagytorony házat amibe 300W-os táp van. Lesz helyed bőven, nincs kábelgubanc, jó lesz a szellőzés. Főleg ha előregondolsz hogy egyszer majd bővitesz és a mai procik bizony szeretik ha jó a ventiláció. Persze ez az én véleményem, de nekem nagyon bejött a nagytorony! :)
-
guest
veterán
Jól hangzik!
Kérdés, azt ajánlották az egyik kiskerben, hogy nem érdemes DDR-el vacakolni, mert ''csak'' 20% jelent, aztán meg 10 ezerrel drágább egy ilyen alaplap. Ehhez képest itt van!
Hány wattos tápot ajánlotok hozzá (max. 2 merevlemez, esetleg később DVD)
Köszi az eddigi hozzászólásokat
Themistokles -
-
Den
veterán
Hát akkor a te lapod az ecs k7s5a. Megfelel az álltalad leírtaknak, nettó 17000 körül már kapható.
-
guest
veterán
Sziasztok!
800-as Duront terveztem venni, és hozzá megfelelő alaplapot, csak nem tudom eldönteni, milyet.
Szempontok:
-nem szeretnék sokat költeni, ellenben nagyon gagyi sem jöhet szóba
-Stabil legyen, kompatibilis, a tuning nem elsődleges, de azt sem baj, ha tudja
Minden információra, javaslatra, észrevételre vevő vagyok.
Előre is köszi.
Themistokles
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest