Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Petya
tag
A P3-as korban sokan voltunk intelesek, de ki emlékszik arra ? Talán igaz sem volt... :D
-
Petya
tag
Egon: jó az a hűtő. Nálam november óta ilyen megy egy tuningolt 1.4-es Tbirden. De nem tudok viszonyitani a másikhoz ugyanis nem ismerem. Lehet az jobb .?.
Den: ezüst vagy nem ezüst tökmindegy, már több tesztből is kederült. De adnak hozzá ez a lényeg ! :) -
Petya
tag
Csak a jó táp ugye nem olcsó! Én azt javaslom neked hogy vedd ezt a lapot és vegyél egy nagytorony házat amibe 300W-os táp van. Lesz helyed bőven, nincs kábelgubanc, jó lesz a szellőzés. Főleg ha előregondolsz hogy egyszer majd bővitesz és a mai procik bizony szeretik ha jó a ventiláció. Persze ez az én véleményem, de nekem nagyon bejött a nagytorony! :)
Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest