Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoty314
aktív tag
válasz
Snakeiboy
üzenetére
Igen, van.
Bővebben: link
''Socket A Sempron Features
...
The major features of Sempron Model 8 include:
...
thermal diode for overheating protection
...'' -
zoty314
aktív tag
Egyébként csütörtökön vettem egy Sempron 2200+ procit 10k-ért, mivel eladtam az 1700+@2GHz-es, lockmentes AthlonXP-t. Először csak átmeneti megoldásként tekintettem rá, de most már úgy tűnik, marad még egy darabig.
Kb.1933MHz-ig húztam, ami kb. 215MHz-es FSB-t jelent. Ezt 1,45-1,5V-on tudta, bár feljebb feszültségemeléssel sem ment igazán. 1800MHz-en 200-as FSB-vel 1,25-1,3V-on megy jelenleg. Alapfrekvencián az alaplapom által megengedett legkisebb feszültségen is működik (1,1V), én 1,1-1,15V-on használtam. Teljesen olyan feelingem van, mintha egy Mobile proci lenne a gépemben. 
Azért írtam intervallumokat a feszültségértékekre, mert az ABIT NF7 lapom néha kb. 0,05V-tal kevesebb feszültséget ad a procinak, vagyis az eltérés 0,05V szokott lenni lefelé, többet sose ad. ezért adok mindig 0,05V-tal többet neki, mint amit adnék más lapban.
Az én tapasztalatom szerint jó ez a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A SocketA-s Sempronok nem tudják.