Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoty314
aktív tag
Egyébként csütörtökön vettem egy Sempron 2200+ procit 10k-ért, mivel eladtam az 1700+@2GHz-es, lockmentes AthlonXP-t. Először csak átmeneti megoldásként tekintettem rá, de most már úgy tűnik, marad még egy darabig.
Kb.1933MHz-ig húztam, ami kb. 215MHz-es FSB-t jelent. Ezt 1,45-1,5V-on tudta, bár feljebb feszültségemeléssel sem ment igazán. 1800MHz-en 200-as FSB-vel 1,25-1,3V-on megy jelenleg. Alapfrekvencián az alaplapom által megengedett legkisebb feszültségen is működik (1,1V), én 1,1-1,15V-on használtam. Teljesen olyan feelingem van, mintha egy Mobile proci lenne a gépemben. 
Azért írtam intervallumokat a feszültségértékekre, mert az ABIT NF7 lapom néha kb. 0,05V-tal kevesebb feszültséget ad a procinak, vagyis az eltérés 0,05V szokott lenni lefelé, többet sose ad. ezért adok mindig 0,05V-tal többet neki, mint amit adnék más lapban.
Az én tapasztalatom szerint jó ez a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kb.1933MHz-ig húztam, ami kb. 215MHz-es FSB-t jelent. Ezt 1,45-1,5V-on tudta, bár feljebb feszültségemeléssel sem ment igazán. 1800MHz-en 200-as FSB-vel 1,25-1,3V-on megy jelenleg. Alapfrekvencián az alaplapom által megengedett legkisebb feszültségen is működik (1,1V), én 1,1-1,15V-on használtam. Teljesen olyan feelingem van, mintha egy Mobile proci lenne a gépemben.