Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Ga

tag

válasz karib #41 üzenetére

Üdv!
    Az SDR-ről beszélünk egyébként?
    Nehogy elbeszéljünk egymás mellett.
    Igazából nálam az aszinkron-szinkron kérdés akkor merült fel, mikor gondolkodtam a KT7->KT7A cserén DURON procinál SDR ramok mellett.
    Akkor megvizslattam az összes kapcsolódó tesztet (főleg Sandra :) ), és a saját eredményeimet, és az eredményeim (aszinkron100/133) néhol megelőzték a szinkron 133/133 eredményeket a KT133A lapoknál, nem volt kedvem ezért jópár1000 vasat kiadni.
    Bár hosszabb tapasztalatszerzés után már kiderült, hogy a lap nem igazán bírja már a 100 feletti fsb-t sem (azaz a RAMot nem tudom 133 felett hajtani), és igazából nem tudom, hogy mi lehet a ludas, de szerintem a lap kezd kifulladni...
    Szóval lassan kezdem bánni, hogy nem cseréltem :).
    Ha karira kijönne a 3.4+ Opteron, akkor tényleg lezúznák sebességben a P4-et, viszont ha késnek akár fél évet is...

Ennyit a versenyről. Pártatlanul annyit mondhatok, hogy a 3 GHz P4 Hyperthreading-gel és egy 1066-os Rambus-szal megáldva hatalmas teljesítményre lesz képes, függetlenítve most attól, hogy intel/amd, vagy rambus/ddr ram mániákus-e valaki. És ez egy reális konfig lesz karácsony környékén, ha nem tévedek.
    Természetesen nem orig 3 GHz-es P4, hanem mondjuk egy 2-2.3 GHz körüli 400-as FSb-s (gondolom mindenki reméli, hogy lesz ilyen verzió is :)

Na ennyit a cuccokról, majd szóljatok, ha valakinek lesz egy ilyenje. Ja, persze két db. 18''-os TFT kijelzővel párosítva :)

Csá
    Ga

Aktív témák