Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vilga

tag

válasz P1eTr0 #8102 üzenetére

1 hete vásároltam], bár szemeztem ezzel is, de sokallottam az árát annak ellenére is hogy kétszerannyi a memória,és a belső tárhely valamint a 3,5"-os hdd rekesz.
    Az előd amit váltott, hdtv 101, ami a mai napig fullhd-n jól teljesít, így nem okozott gondot a konfigurálás :) de hát feljebb léptem: sony xr83j-re
    Első benyomások: hezitáltam hogy csípőből visszaküldjem:
    - kezelőfelület: finoman fogalmazva konzervatív
    -a classic dune és a mellé helyezett fapados android első látásra kaotikus, de idővel talán megszerethető
    -első körben a hálózati lejátszást próbáltam kifejezetten DV formátumú kölcsönzött anyagokkal, mint DLNA és SMB megosztáson akadozik /lehet hogy a pc-m a gyenge láncszem:/ celeron 3420/ a hálózat viszont gigabites /iperf3 teszt: 112 MB/sec /.
    Plex szerveren keresztül viszont nincs akadozás.
    -személy szerint én hiányolom a torrentkliens-t, bár az android feületen sikerült egy butácska transmission BTC-t felrakni.
    -Azt az nfs megosztást nem látja pc-ről /csak az ip-ig jut el/ amit a 101-es simán, de ez lehet user error.
    Viszont a rádugott külső hdd-ről kigástalan a lejátszás.
    Az újabb BT/IR-es távvezérlőt adják ehhez is: /dedikált gomb a sub-hoz és az aud-hoz/
    A kijelző szintén kikapcsolható,aminek nem sok értemét látom hogy lejátszáskor csak perces, és kicsi hogy nézési távról én már nem látom az órát sem .
    összeségében és néhány nap barátkozás után megérte az árát

• DM-Fan

nagyúr

válasz P1eTr0 #8102 üzenetére

Lassan két hete vettem Pro Vision 4K Solo-t. A kijelző menüből kikapcsolható, illetve 4 fokozatban dimmelhető. Sajnos a komolyabb Blu-ray lejátszókkal/AVR-ekkel ellentétben a távirányítón ennek nincs dedikált gombja (és emiatt a Harmony-ra se tudtam programozni), így ha változtatni szeretnél rajta, az csak a menübe lépéssel lehetséges.

Új hozzászólás Aktív témák