Aktív témák
-
kerlas
tag
Üdv!
Hááát, ezzel a képpel nem sokra megyek, azt eddig is tudtam, hogy hova kell rakni a ramokat, hogy dualba mennyen, csak az nem tiszta még, hogy csak azonos típusú ramokkal megy-e, meg hogy ha valóban megy a dual channel, akkor az fsb 50%-án tényleg azt a teljesítményt nyújtják e a ramok, mint single módban 100%-on? -
kerlas
tag
A következő a gondom, van egy EPoX 8RDA lapom, benne 2x256Mb PC2700-es DDR RAM (egyi Samsung, másik QDA). A kérdés, mivel tudom megállapítani, hogy megy-e dual ddr-be, vagy nem, egyeltalán lehetséges ez, ha két külonböző típusú a memória? A másik a dual ddr megy 333Mhz-s ramokkal is, vagy csak 400Mhz-sekkel? Ha tudtok, sürgősen nyomjatok valami választ ide, vagy mailbe, mert akkor a hét elején ki tudom cserélni a ramokat egyforma típusú 400Mhz-sekre. Ja igen, olvastam valahol, ha megy a dual ddr, akkor elég a ramokat az fsb 50%-án járatni, és úgy is ugyanazt a teljesítményt hozzák, mint single módban 100%-on, ez igaz, az aszinkron miatt nem csökken a teljesítmény?
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 7
- Steam Deck
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest