Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
A dual alapok nem arrol hiresek hogy agyon lehet benne tuningolni a Morgenek egyébként is csak 1450Mhz-ig birnák max. itt van a technologiai határuk, inkább ha minden áron dual kell akkor először vegyél 1db MP-t és majd ha megnit lessz pénzed akkor veszel mellé mégeggyet és ha videot akarsz szerkeszteni akkor inkább vegyél 2 Db 40Gb-os HDD-t és használd RAID-ben.
Egy ilyesmi gépet én is elfogadnék (ki nem).
Most más nem jut eszembe.
by -
Jancsi
aktív tag
Üdv!!!
Lehet hogy én tudom rosszul de csak az MP működik duálban alapbol az XP és a Duron (Morgan) nem vagy csak egy kis átalakitás után, de erröl a többiek bitos többet tudnak.
Bocsi hogy bele pofázok de olyan nincs bogy ''seagate ataiv 80'' helyette van SEAGATE 80GB BARRACUDA IV (4)
by -
guest
veterán
Sziasztok!
Jóideje szeretném felfejleszteni az itthoni gépem p133, csak mindig közbejött valami :-)
Na a lényeg, hogy munkahelyetváltottam, már nincs notebookom, viszont van pénzem ;-) monitorostól kb nettó300-ból szeretnék gépet venni...
Arra gondoltam veszek egy epox dual amd lapot bele két 1300-as morgan-t, 512 ramot, seagate ataiv 80-at, lg cd írót, pinacle pctvpro tunert, audigi hangkártyát a többi lényegtelen... Főleg a duálos lap miatt vagyok bajban. Nem lesz elég pénz két komolyabb (1800 vagy nagyobb) XP-re, úgyhogy egyellőre két morgant szeretnék belerakni, majd húzom őket...
Amúgy a gép mindenre lesz használva, csak játékra nem. Szoftverfejlesztés (SMP környezetre), videoszerkesztés, grafikus munka, dtp, net, zene...
Szóval mindenkitől kérek ötleteket mindenféle ügyben! oprendszer winXP lesz, nagyon jók a tapasztalataim vele...
Csao: Dual AMD
ui: bocs a hosszú beszólásért...
Aktív témák
- World of Warships
- Revolut
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- Hibátlan - KINGSTON 16GB 2666MHz DDR4 CL19 memória modulok
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston HyperX Fury 2x8GB 2666MHz DDR4 kit
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest