Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja, hogy ezt poénnak szántad? Nem hiszem, hogy velem van a baj, hogy ezt nem vettem jó "viccnek".
Nem voltam harapós kedvemben, de a blődségek terjedését időben meg kell akadályozni.
Egyébként pont igen rossz példa, ezek szerint Te vetted magadra a dolgot- én más topicokban sem vettem magamra semmit mostanság, még ha volt is szakmai vita; ez a baj az emberekkel, hogy ha egy vita megindul egy topicban, akkor azt már eleve összekötik valamiféle sértődöttséggel, és csípőből negatívan kezelik a dolgot, és úgy is reagálnak; pedig abszolúte nem erről van szó.
Vitázni szokás a topicokban hevesen és lájtosan is, nincs azzal semmi baj, ha valahova végül kilyukadunk. Hidd el, engem is oltottak eleget fórumokban, és összességében mindig jó néven vettem, ha valaki korrigált, mert akkor abból én is tanultam, meg más számára sem a hülyeségek maradtak meg. Ezeket az általánosító véleményeidet pedig inkább lehetőleg privátban írd meg nekem, mert abszolúte nem tartozik a topicba, másokat valszeg nem érdekel, majd priviben megbeszéljük.
Igen, tapasztalat. Plusz vannak általános szabályok, amikhez tartani kell magunkat fejlesztés közben, ez is azok közé tartozik, és én sem most találtam ki, hogy téged bosszantsalak.
Azzal kell megoldani a feladatot, amivel a lehető legjobban lehet, a megadott keretek között. Az ember ne legyen lusta és túl büszke utánaolvasni a dolgoknak, mások tapasztalataira hallgatni, folyamatosan fejlődni.
Ha pedig korrigálnak, akkor azon nem kell megsértődni, hanem mérlegelni, aztán ha kell, értelmesen vitázni!
Főleg nem kell cserébe ráhúzni a másikra, hogy csak ő nem érti a "viccet", bár valóban egyszerűbb megoldás.
"Ha elkészítesz egy weboldalt, utána teljes arculatváltás szerintem nem szokott havonta lenni, tehát a modul előnye ebből a szempontból nem feltétlenül van jelen. "
És amíg az arculat ki nem alakul, és váltogatsz sminkeket, akkor addig egyik template.php-ból pakolgatod mindig a másikba az alapvetően modulba tartozó kódot?
Mindegy, a lényeg, hogy template.php-ba pakolni kényelemből lustaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest