- Autós kamerák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Gaming notebook topik
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- OLED TV topic
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
Akvárium volt, ráadásul jobb oldalon álltam a fal / rács körül, mert ott jön be a levegő, úgy középtájon vagy kicsit hátrébb.
Maradok a friday-nél, ott a nyitott tér miatt sosincs ilyen gond. (már amikor szezonja van a tetőterasznak)
@mekker, nem a mélyekkel volt a baj, hanem a magassal.
-
.LnB
titán
Akkor az az EP jól sikerült. Mert nekem meg pont a másik track jön be arról nagyon. A Vamonos. Na nem best of all time. De nagyon csípem azt a track-et.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
htc07
addikt
Az Andy C buli hangosítása annyira rossz volt, hogy két napig zúgott a fülem a buli után, pedig inkább hátul álltam...
Legközelebb vagy viszek füldugót, vagy a hátsó pultnál verek sátrat, hogy ne legyenek ilyen gondok. Pedig még harmincon innen vagyok, és voltam már pár fesztiválon.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Bizony. "A kecske és/vagy csirke áldozós rituálék zene topik eggyel arrébb van.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
"nem tudok belekötni"
Akkor te mikor hallgatod az albumot, mindig kihagyod a Refuge [feat. Dope D.O.D] és Caterpillar [feat. Virus Syndicate] trackeket?
(#3817) james001
State Of Mind - Giant Kezdésnek nekem bejön, jöhet a többi.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ne is fájdítsd a szívem Vanír mester cirka 5 éve nem voltam bulizni. Nekem a zenehallgatás mostanra arra korlátozódott, hogy meló közben hallgatom csak.
-
Thome
veterán
Én éppenséggel fel autózhatnék Esztergomból. De a pusztulat ette meg, hogy egy ismerősöm se hajlandó feljönni, pedig hoznám-vinném.
De hogy reagáljak, jó lenne pöstinek lenni ilyenkor, ja. Mondjuk holnap lehet feltrappolok, oda már lesz ember.
És hogy on is legyek, mert hogy ez itt egy dnb tocsik:
Ettől jobb dnb szám a saját ízlésemnek nem fog születni sosem:
Nero - Me & You (Dirtyphonics remix)[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Fel vannak pörögve a srácok nagyon mostanság De persze ez nem baj.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Thome
veterán
Nálam a Bar9, Culprate buli játszik, végre nem csak DNB-t hallok buliban, nagyon rég volt az Otherside és Future Music-os téma.
Mondjuk most Jumodaddy és Wondawulf az In Medias Bass-szel kicsit színt vittek a jelenlegi szcénába.
Szóval ez a 2 buli játszik egyelőre, aztán meglátjuk ezt a Wilkinsonos mókát.
-
Thome
veterán
Én már a jegyeket is megvettem, ezzel bebiztosítva hogy elrángassam magam, ritka lusta tudok lenni, így a kifizetett jegy kényszerít el.
C&K nálam a best, de eddig 1x sem jutottam el bulijukra. Bár amit műveltek a Zeitgeisttel. Bármondták hogy ez nem az a vonal lesz amit eddig megszoktunk.
Mindenesetre Mefjus + C&K aki nálam kifogja csapni a biztosítékot.
-
Nekem ez volt az a szám, ami bevitt a dnb-be:
Aztán megtaláltam ezt a mixet, azóta a Noisia örök kedvenc, bár az utóbbi időben annyira már nem tetszik.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
IreN!CuS
őstag
Esélyes ,hogy nekem az első marad ki bse már megvolt korábban...Ed Solo Metrik még nem , szóval inkább azok vannak nálam tervben.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Thrawn
félisten
Csak így beoffolsz ide és nem linkelsz zenét?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap