Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
Aktív témák
-
supercow
őstag
ha csak 2 gép közé kell a kapcsolat akkor elég 2 kártya + 2 irányított antenna, ha több gép hez akkor 2 lehetőséged van:
1. SAP (Software Access Point) - beraksz egy gépet ami szoftveresen kiszolgálja a teljes hálózatot és továbbítja a csomagokat. Ez lehet egy sima P166 is 64mb rammal és körantennával, legalábbis az ausztrálok ilyeneket buherálnak
2. HAP (HArdware Access Point) - drága :) és hardveresen sztem nem nagyon lehet tuningolni, kivéve ha van külső antenna csatlakozója, akkor meg erősítéssel mehet.
Én használtan keresek kártyákat mert nekem csak 2 gép közé kell, de itthon sehol sem találtam, újonnan nem érdemes, használtan az ember könnyebben esik neki a forrasztópákával :)
Én azt nem tudom, hogy a műholdas parabola antennát lehet-e ilyesmire használni vagy nem? Tud valaki erről valamit? MErt a külföldi oldalakon nem nagyon utalnak erre és jó lenne tudni hogy a máshol selejtezett antennákat be lehet vetni ilyen célokra. :)
És még az is kérdés hogy egy ilyen teljesítményű mikrohullám mennyire károsítja azt aki az útjába kerül, mert ha felerősíted igenis figyelembe kell venned ezeket a szempontokat, nem is beszélve a hatósági dolgokról.
engem már nagyon érdekel mert Sződligeten van TVNET és rokon most költözik oda, úgy 5 km-re vagyok légvonalban és unom a modemezést :D talán egy jó antennával át tudnám lőni a jelet...
sc.
Aktív témák
- Autós topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest