Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BeryBp

csendes tag

válasz maj-viktor #1309 üzenetére

maj-viktor, köszönöm a reagálást és a gondolatmenetedet!

Én azt gondolom, hogy a Syma X8C nem egy ligában játszik a Cheerson CX-20-al, inkább csak egy upgradelt X5C. És ez persze nem ledegradálás, mert imádom az X5C-t, nagyon kis agilis jószág és amit tud, azt nagyon remekül tudja, szinte napi szinten reptetem, a kutyák imádják :)

Ugyanakkor:
    - az X8C szerintem nem bír el egy GoPro-t, vagy egy SJ4000-es/SJ5000-es kamerát;
    - nem tudja irányítani a kamera dőlésszögét;
    - a repülési ideje 6-8 perc, bár ezt talán egy nagyobb akkuval és kis barkácsolással lehet javítani;
    - nincs benne GPS
    - a GPS hiánya miatt nem tud pozíciót tartani és mondjuk onnan kamerázni;
    - a GPS hiánya miatt nincs Return To Home funkciója;
    - bár korrekt súly adatot nem találtam, de ránézésre talán könnyebb is és talán a motorjai is gyengébbek, ami 20-30 km/h szélben már gond lehet, amivel külföldi review szerint a Cheerson CX-20 még valahogy megbirkózik.
    - a Syma X8C $109, a Cheerson CX-20 $232 (és még nincs benne kamera és védőkeret) - ez is mutat valamit.

Hogy túlárazott lenne a Cheerson? Ahogy olvastam, közel azt hozza, mint egy DJI Phantom 1, csak éppen kétharmad áron. De persze ezt csak az olvasottak alapján írom, nem saját összehasonlítás, viszont a műszaki adatok és az ár tükrében helytállónak tűnik az állítás.

Egyébként ajánlom a gearbest.com oldalt (onnan a fenti árak) Holland postával (azt most ne firtassuk, hogy jut el Hollandiába az árú ;)), így nincs se áfa, se vám, mivel a csomag az EU-ból jön. Május 2-án érkezett épp egy $110-os WL-Toys v686G ilyen módon. Megrendeléstől számított 10. napon át is tudtam venni. Ha valakit érdekel, szívesen írok majd tapasztalatot a v686G quadcopterről.

Új hozzászólás Aktív témák