Aktív témák
-
Ranthalas
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen próbálkozok de segítségre lenne szükségem. Nem rég vettem egy Radeon X1950 Pro videókártyát de csak most jutottam el odáig hogy feltegyek a gépemre pár ütősebb játékot. Ekkor kezdődtek a problémák. Eddig a Gothic 3-at és a STALKER-t próbáltam és mindkettőnél hasonlók a tünetek. Játék közben a kép megakad,megáll majd elsötétül minden. Ezek után jobb esetben kb 5-10 másodperc után visszajön a kép és tudom folytatni a játékot, rosszabb esetben viszont marad a sötét képernyő és csak a hangokat hallom (megy a zene,vagy a párbeszéd folytatódik vagy például ha nyomok egy ESC-et akkor hallom a zenén hogy kilépett a menübe) csak éppen kép nincs. Ilyenkor nem tudok mást csinálni csak bezárni a programot. Próbálkoztam már hogy ki/be kapcsoltam a Cataclysban a VPU recovery-t, legfrissebb drivert is feltettem majd mikor az sem használt akkor a régebbit ami a telepítő cd-n van, de hiába. Windows XP most lett telepítve és az egész gép is új.
Van valakinek javaslata? Előre is köszönöm!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest