- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Kompakt vízhűtés
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Milyen egeret válasszak?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sak
csendes tag
válasz matej013 #154 üzenetére
El se hiszem, hogy még van, aki ide ír... :-D Dreamcast forever! A video nagy like! A gép most még olcsó, a játékok viszont már egyre drágábbak, és persze vannak mocskos drága ritkaságok is!
Ha valami csinálsz, akkor azt tedd rendesen. Csak egy icipicit több ráfordítás, mintha szarul csinálnád...
-
matej013
tag
Jujj, de régen írtak már ide! Itt van az én gyűjteményem!
Illetve egy videót is a kicsomagolásról, amikor megkaptam. Nagyon imádom.
A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
-
Sak
csendes tag
Lett egy USA dobozos gépem is, illetve egy SEGA Sports kiadású fekete színű kontrollerem is. Meg egy pár japán régiós játék (Egg, Soul Calibur, Sonic Aventrure, stb.) is érkezett egyenesen Japániából.
Ha valami csinálsz, akkor azt tedd rendesen. Csak egy icipicit több ráfordítás, mintha szarul csinálnád...
-
Sak
csendes tag
válasz FoczenyMark #151 üzenetére
Ha van Boot disced, akkor tökmindegy hogy írod ki a játékokat. De a legtöbb játék SELFBOOTOS, azokat viszont nem mindegy, mivel írod (vagy grabbeled). A legjobb szoft erre régen a Padus Discjuggler volt, de mostmár inkább az Alcohol 120%-ot ajánlom.
-
FoczenyMark
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék Hozzátok, hogy Dreamcast játékokat hogyan tudok kiírni? Boot disc megvan, maga a játék kiírásával vagyok bajba. :-) Ha valaki segítene azt nagyon szépen megköszönném! :-)
Szép napot! :-)
-
Sak
csendes tag
Yeeeee! Szép Arsenalos mez, nekem a sötétkék verzióból van egy XL-es, név nélküli darab!
Egyéb DC cuccaim: :-D
- PAL gép dobozában
- NTSC JAP gép dobozában
- NTSC USA gép, multiregion chippel
- Katana developer gép
- developer gamepad 2 db (nincs rajtuk LOGO, fényes a felületük)
- írott GD-ROM (Ecco work in progress US verzió)
- dobozos Broadband adapter JAP (nincs driver lemez)
- dobozos JAP kontroller (új)
- dobozos PAL kontroller, portugál Virtua Tennis bundle kiadás (új)
- dobozos billentyű német
- dobozos bilentyű angol
- dobozos egér (új)
- eredeti stukker 2 db
- utángyártott stukkerek 3 db (kettő dobozos)
- utángyártott egér (dobozos)
- aqua zöldeskék pad (2 db)
- fekete Millennium pad
- Puru-Puru pack (PAL csomagolás)
- VMU (PAL csomagolás)
- VMU 2 db, új (NTSC csomagolás)
- HAIS 4 lapos memokártya, soros kábellel (PC-re menthető tartalom)
- HAIS VGA box dobozos
- NYKO S-Video AV kábel (dobozos)
- NYKO joy hosszabbító (2 db, dobozos)
- PAL játékok, kb. 95 db
- NTSC JAP játékok, kb. 15 db
- NTSC USA játékok 2 db
Plusz több bontott cucc, meg amit még elfelejtettem....
Nem dicsekvés, csak giga nagy Dreamcast fan vagyok!Dreamcast FOREVER!
-
Kyster
csendes tag
Állati gép, pont abban az érában jelent meg, amikor ismerkedni kezdtem a videojátékok világával. Most is ott van a polcon, semmi pénzért nem kerülne el onnan. A VMU pedig megismételhetetlen !
PS1-NTSC // PC-BIG_BOX
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #146 üzenetére
Basszus, erre nem is gondoltam.
Mármint az elemfedélre.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
Így néz ki...belülről csúnya ugyan de kivülről takarja az elemfedő..
Hol itt a probléma?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #143 üzenetére
Nem tekertem annyira le.
A pengével az elemtartót operálta ki.
A lyuk viszont megmaradt, nem lehet szépen eltüntetni.
Nem véletlen, hogy nem mutatja a hátulját.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
nissancoupe
aktív tag
-
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #141 üzenetére
Kérhetnék egy linket?
Most már kíváncsi vagyok.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
Videón mutatja..melegített pengével vágja ki a cuccot..gondolom utána lecsiszolja meg ilyesmi.
Szerintem remek munka..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #139 üzenetére
Valahol láttam pár képet róla szétszedve.
Kívülről rendben, de belülről csapnivaló.
Ehhez nem kellett semmi szakértelem.
Az ötletet egyébként díjazom.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
Azért ez nem egyszerűen bele van ragasztva..minőségi munka akárhonnan is nézem.
Egyáltalán nem látszik hogy hozzányúlt volna..mintha így jött volna ki a gyárból..és ez teljesítmény...ha szétkúrt egy VMU-t ha nem..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
PHM
addikt
válasz nissancoupe #136 üzenetére
Szvsz az igazi modding az lenne, ha a VMU gombjai is kapnának
valami funkciót. Gondolok itt arra, hogy egy szétszedett MP4 lejátszót
kellene beleépíteni úgy, hogy az eredeti vezérlő gombok a VMU
gombjaival legyenek helyettesítve.
Na, az előtt kalapot emelnék.
Mert ez így szerintem csak egy "Beragasztom az ipodomat valamibe." projekt.
Ezért kár volt a VMU-t szétbarmolni.[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz nissancoupe #134 üzenetére
Nem azért, de én sajnálnék emiatt elkurjantani egy VMU-t.
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Sirandrish #132 üzenetére
ez brutál jó móding szerintem keresek egy ilyen ipod izét és én is megcsinálom
Msn-Email :ami4@freemail.hu Tel::+36303014043
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #132 üzenetére
Atyaég
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Weißturul
senior tag
válasz RepeatSector #129 üzenetére
Moddolt, eh mik vannak
VMU = Visual memory Unit? Van nekije LCD kijelző, négy gomb meg egy port amivel össze lehet kötni egy sorstársával? Játszani is lehet rajta. Asszem vannak kijelző nélküliek is, legalábbis olyannal találkoztam.
Leírhatod, hogy mitől jobb a DC, mint a PS2Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
RepeatSector
senior tag
Van DC-s topik és én nem tudtam rólla?
Itt látom pörögnek a fogaskerekekAmúgy Sirandrish-nak igaza van!
Én feltétel nélkül szeretem a DC-t mai napig 3db-al rendelkezem, egy Gyári(még nem volt használva, csak karban van szépen tartva), és 2 moddolt(mindkettőben: Chip, tuningolt ventik, jobb GD-rom és felújított controller portok vannak)
Ezt csak kivágtam ide, hogy felnézhess rám, azt én már xboxklubb-on kitárgyaltam, hogy miben jobb mint egy ps2, igaz nem mindent használtak ki a fejlesztők.(ha szeretnéd leírom neked is), amúgy az első hozzászólás ilyen átírt wiki-s de a ram-ot jól számoltad ki
Gondolom nem tudod mi az a VMU, és azt sem, és hogy az első rev. vízhűtéssel jött, arról meg nem is beszélek, hogy a játékok között olyanokat említessz, amik igaz népszerűek voltak de abból ha 3db mutatja be az erőt amit a DC képvisel!
És ami nagyon marja a szemem: Sonic Adventure
s2 az s nélkül,[ Szerkesztve ]
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #127 üzenetére
Hát pl az egyik legjobb RPG a Grandia 2...
AZ is DC-n kezdte de lett portolva PC-re is..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #126 üzenetére
Azért annyira nem nagy a YLOD arány, mint a zikszboksz esetén a RROD.
PS2-ről linketplzthxandrish: vannak még PC-re kijött DC-s játékok?
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #124 üzenetére
és te mennyiért adsz? de ha lenyugszom és most nem veszek semmit lehet, hogy karácsonyra sikerül PS3-at szereznem... egy álmom valósulna meg.
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Weißturul #123 üzenetére
nekem van mindkettő de normális ps2 őt szerintem csak tőlem fogsz kapni
ps2 több ezer játék dc néhány 100 sajnos csak a gyűjtőknek tudom ajánlani a dc-t a ps2őnek több a szolgáltatása ha bekrepál a meghajtója usb-n még mindíg tudsz játszani van hozzá alkatrész a dc az sajnos retró én ps2 őt választanék a mindennapokraMsn-Email :ami4@freemail.hu Tel::+36303014043
-
Weißturul
senior tag
Szenvedek az emuval, nem nagyon akar nekem működni
Konzolvásárlás terén pedig eljutottam arra a pontra, hogy csak a DC és PS2 van a ringben. Na, itt tényleg nem tudok dönteni
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #121 üzenetére
Persze...az első része kijött PC-re is...többször is végigvittem PC-n is..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #120 üzenetére
Tényleg Mikről nem tudok
-
-
Weißturul
senior tag
válasz adalbert1 #115 üzenetére
A fentebb szólóhoz csatlakoznék, Crazy taxi, Virtua Tennis mind van PC-re
Amit szerintem próbálj ki: ChuChu Rocket! (ennél jobb partijáték szerintem nem nagyon van ), Sonic Adventures, Typing of the Dead - tényleg ezt meglesem emubannissancoupe: szerintem a Dreamcast túl tudta volna élni a PS2 támadását, hogyha kijött volna alapból DVD-meghajtóval felszerelt DC. Sokan csak DVD-lejátszónak vettek eleinte PS-t, mert akkoriban annak az ára az egekben volt- pont mint a Blu-ray - PS3 esetében
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz adalbert1 #115 üzenetére
De az még a kbyte-ban volt nem?
Ott nem ő volt a főszerkesztő muszáj volt tesztelnie.A Virtua Tennis pont egy olyan játék ami alapba van PC-re (első része) de már jött ki ugye a 3 meg a 2009 meg a mit tudom én mi és sok sorozattal ellentétben ennek jobbak az újabb részei...szóval ha bejött az 1-2 DC-n akkor adj egy esélyt egy újabbnak.
Crazy Taxi szintén van PC-re is...szóval próbálj ki valami olyasmit amit nem tudnál PC-n tlni tényleg csak emuvalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nissancoupe
aktív tag
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Weißturul #111 üzenetére
gyári billentyű és egér is létezik hozzá
A Dreamcast egeret és billentyűzetet az interneten való böngészéshez lehet használni, de néhány játék is támogatja, mint például a The Typing of the Dead, a Quake 3, a Phantasy Star Online és a Railroad Tycoon 2.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Sirandrish #78 üzenetére
Érdekes, ez régen nem így volt. Ha jól emlékszem a 94-96-os lapszámokra ott szinte csak ő tesztelt konzol játékokat, igaz a fél-1 (max. 2, de olyanra nem igazán emlékszem) oldalas írásokat nem lehet túl nagy tesztnek nevezni...
Sajnos én csak emulátoron jutottam addig hogy próbáljam a Dreamcast-et, de úgy is nagyon nagy élmény volt, legjobban a Crazy Taxi és a Virtua Tennis 1-2 tetszett, igaz komolyabb játékokba nem nagyon ástam bele magam.
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #112 üzenetére
Dzsekóóó
Jó ez a game, kell majd ez is, de előbb a fentiHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
válasz nissancoupe #110 üzenetére
-
Weißturul
senior tag
billentyűzetet lehet DC-re kötni? A Typing of the Dead jónak néz ki, megtanulhat vele az ember gyorsan írni magasabb fokozatokon
[ Szerkesztve ]
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Sirandrish #106 üzenetére
mekkora állat benne a tántorgás szét röhögtem rajta az agyam
-
nissancoupe
aktív tag
KISS: Psycho Circus - The Nightmare Child
ez is egy jó kis game
na meg ez is MDK2
de inkább nem sorolom fel mindet a 2002 előtti játékokat szinte mind ismerem kivéve japánokat
ja és nem is tudok igazán nagy kedvencet mondani mert mindet szerettem valahol[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
Asszem eldöntöttem a konzolvásárlást: kell egy mohikán Holnaptól hosszúhétvége, megpróbálom bevasalni az engedélyt és postáztatom is a cuccost
nissancoupe: javohl, meister
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz nissancoupe #104 üzenetére
Tényleg..R2R...az nagyon fasza game..toltam egy időben
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #104 üzenetére
Utálom a sört . Megteszi boroskóla is vagy viszki/pájinka?
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #102 üzenetére
Ez a R2R nem is néz ki rosszul Ha jól látom van stamina, Rumble-meter, töbszöri felkelés, több menet.
Mortal Kombat nekem kapásból nem jön be annyira. Nettó öt liter vér/személy szétfröcsöcs, gerinc tépődik ki, fej harapódik le... inkább már akkor valami "mezei" bunyós, de ahogy elnézem akármelyik platformot fogom választani az SC sokat fog pörögni
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #100 üzenetére
Jó neked.
De az eredeti kérdésre is tudnátok válaszolni, kérlek? (bunyós stuffok)Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Kompakt vízhűtés
- Delta Force (2024)
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox 360 Játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest