Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Kakarothoz jött sok kiegészítő...az igaz, hogy a megjelenő ellenfelek idegesítőek lehetnek.
Ismerős.Repetitív is, hát nem ők találták fel azt a viaszt....De sztori tartalom, hitelesség, kivitelezése sztm legjobb. Pláne a 6 kiegészítővel ! Ezekre érdemes rárepülni.
A Sparkingban jobb a mechanika, a harc, ez nagyobb élmény. Mert ez viszi el a játékot !
Ráadásul atom jól fest, sok- sok szituáció... már ledobtam a hajam akkor, mikor megláttam hogy a vízzel az interakció hogy festde ez igaz az ellenkezőjére is. Az ég is brutál, meg az effektek, robbanások, animálás, karakterek fizimiskája etc...
Az UE 5 megyeget szépen. A KÖRnyezet amortizálása is megér egy misétvagy ahogy megy szét az öltözék etc...remek a hangulata a körítésnek.
Rengeteg egyedi karakter ! Tök jó az enciklopédiában mazsolázni...de persze ezt az értékeli, aki ismeri. Mást lehet nem izgat az öltözék, a felszerelés, a klasszikus monológ vagy testtartás, sem a csajok beszélgetése a karakter kapcsán. De hatalmas Fanservice és van benne munka, hiteles ! De a menuben is megy az interakció közöttük...ez is plusz hozzáad, pl.
Itt tudtok párosban játszani, de nem kötelező a PvP-re ráfeküdni. Érdemes kitanulni, hogy jobb legyen a játékélmény. Fent már részleteztem.
A zenékért kár, mocskos kiadó
De PC-n talán a modderek...
Pedig mennyire szeretem őket.Jah persze, ha lépsz szintet...az pozitívum. Lehet fuzionálni is ! Aztán egyes támadásokhoz, combokhoz, mozdulatsorokhoz is kell a skill points...HP bar alatti sáv, ami töltődik. Van amit cask így tudsz előhívni. Ultik meg egyebek, összetettebb dolgok.
Kell a gyakorló, jó dolog az is.A történetet is lehet befolyásolni, érdekes, más fordulatot adva a szokásos alakulásoknak. Rengeteg dolgot lehet vásárolni, ami hangulatfokozó, külsőségekben mutatkozik meg, karakterek, zenék . Milliós tételben gyűjtheted a fizetőeszközt és aztán tartalmas a bolt, ahol el lehet szórni. ( de ez megint annak jó, akit érdekel )
Van karakterlapod is, tök hasznos és érdekes statisztikával...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest