- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, Kakarotot már végigtoltam, de ott nem tetszik a térképen elhelyezett, millió, sosem elfogyó ellenfél, így egy idő után nagyon repetitív és unalmas lett. Meg abban nem is tudjuk egymást püfölni a gyerekekkel, ha jól emlékszem.
A Sparking jobban bejön így tesztek és videók alapján. A kihagyott zenék azért elég csúnya dolog, főleg hogy nem olcsó a program.
Sparkingban az átváltozások adnak valami stat boost-ot, érezhetően erősebbek lesznek utána a karakterek?
Ja és még 1 kérdés: ha nem nézzük az én preferenciámat, akkor melyik részét ajánlod a Sparkingnak leginkább?
-
myckey
veterán
Egyébként brutál jó FANSERVICE
aki értékeli, az kapja...( ha jártas is a világban )
Példa az enciklopédia...minden karakternek külön van öltözéke, mozdulata és klasszikus monológja ! Mellé pedig sztoriznak róla a legkedveltebb női karakterek...éstbbi.Sztori módért felesleges megvenni, ott a KAKAROT ! De aki többre vágyik, és hajlandó is beletanulni, az sztm az eddigi legjobb DB gamet kapja. ( amire ráfér még a plusz törődés, tartalom, kozmetikázás )
Redditen, Steamen etc...eléggé elkapták a játékot, meg is lelődtem, mekkora az érdeklődés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest