Új hozzászólás Aktív témák
-
maxthor
tag
Sziasztok! Van egy DPS 8 Titan tabletem (A23), és egy működő firmware-re lenne szükségem hozzá.
Az alaplap típusa: inet-d791-rev01 zeng gc 2013-10-21
Az alábbiakat próbáltam már phoenixcard-al és egy memóriakártyával:
Csak fehér háttér, nem bootol be.
optima_76_tt7026mw_20140606.imgBebootol, feltelepül de az érintőpanel nem működik.
M7806C_KLIPAD_DBL2945_8189ETV_GSL2681_20141125_KLIPAD_D791.imgHa valaki tudna segíteni azt nagyon szépen megköszönöm.
-
JEEMBO
aktív tag
Hahó!
Egy v5.7-es környéki AnTuTu Benchmark eredményt fel tudtok rakni gyorsban erről?
Köszi! -
pipacs29
újonc
Helló!
Nekem igaz, hogy DPS Titan 8 tabletem van, de talán a témában nincs a 7 és 8 között különbség.
Érintőpanel betört, Kínából rendelt újjal cserélve lett, úgy tűnik működik is, de nem ott érzékeli az érintést, ahol megérintem (nagyon nem) és van, hogy fordítva működik (felfele mozgatva lefele megy vagy fordítva). Kalibrálást kerestem volna rajta, de nem találom.
Szervizbe nem szívesen mennék ...
Ha tudnátok tippet mondani, hálás lennék!
Üdv. -
pega31
újonc
Sziasztok!
Egy Titán dps 8-assal van gondom. Tudna valaki segíteni? Elfelejtettem a jelszót.
-
Attila xy
tag
válasz
Dr. Gabo #136 üzenetére
Elnézést kérek ha nem a megfelelő helyen kérdeztem.Ezt az egy dps-es topikot találtam.
Mivel garanciális így rögtön visszavittem amint hibát észleltem,az üzletbe kell vissza vinni,onnan küldik a szervizbe.Én nem végeztem rajta semmiféle módosítást,nincs rootolva,semmi hasonló.
Csak az érdekelt volna hogy megoldható-e ez a pénz visszafizetéses dolog,van -e ezekre a termékekre ilyen garancia.?De megkérdezem az üzletben. -
Dr. Gabo
tag
válasz
Attila xy #135 üzenetére
Szeva,
bocs, de mi köze a hozzászólásodnak a technikai fórumhoz??
Legjobb lenne megkérdezni a fogyasztóvédelmet, vagy az Euronics-et.
Ha volt már szervizben a tablet, akkor lehetnek rajta olyan nyomok, amelyek beavatkozásra utalnak.
Mondhatja az üzlet, hogy megbuheráltad, azért nem müködik.Lehet, hogy jobban jártál volna, ha rögtön visszaviszed az elsö hibánál.
-
Attila xy
tag
Üdv!
Én azt szeretném kérdezni hogy vissza lehet-e kérni a pénzt ezért a tabletért.?
Már negyedjére volt szervizben,folyton meghibásodik.
Euronicsban vettem,ha ez számít.
Még nincs egy éves.Nem kötelesek visszaadni az árát,vagy hogy legalább le lehessen vásárolni? -
Repsol600
addikt
válasz
johnyboy25 #133 üzenetére
Szerintem Wifi hiba, ha van még rá garancia akkor vidd vissza.
-
johnyboy25
csendes tag
Sziasztok!
Van nálam egy DPS titán7 tablet, egy apró gonddal.... Nem működik a wifi...odáig eljut hogy látja a hálózatot, be tudom írni a jelszót, majd csatlakozás után semmi... néha látom hogy ip cím lekérés majd újra szétkapcsol, gyári beállítások és recovery ből újra telepítés már megvolt, az nem oldotta meg a problémát
Valakinek ötlet, hogy ez hardver vagy szoftver gond? -
Matt888
csendes tag
Sziasztok! Van egy OV-Basecore 9+-om. Olyan problémám van vele hogy állandóan leáll az alkalmazás, belassul stb. Szeretnék új rendszert rakni rá, de nem igazán találtam eddig használható dolgot. Van valakinek ötlete hogy mit lehetne tenni?( a hivatalos honlapon lévő rendszer nem jó)
-
Dr. Gabo
tag
A #2-es nem szükséges.
Ha tovább olvasol láthatod, hogy a #22-esnél van egy link ahonnan le tudod tölteni a szükséges file-okat.
http://www.4shared.com/folder/FEmYmiaT/DPS_TITAN_A23_480x800_7inch_Ta.htmlUgyanis csak késöbb jöttem rá, hogy a különbözö adb file-ok között jelentös különbségek vannak.
A müködö adb file-t feltöltöttem a fenti linkre. Csak letöltöd és müködik. XP-n is. Gondolom.Ha csak ROOT-olni akarsz, akkor Kingo Root müködik.
Ha firmware-t frissíteni, akkor meg a fenti linken van egy leírás is. Angolul.
-
bujtibi
újonc
válasz
Dr. Gabo #128 üzenetére
A #2 hozzászólást próbáltam megcsinálni,de miután elindítottam az android sdk telepitését,már az elején elakadt valami a javával nem stimmel,és nem tudom mit kell letölteni (milyen javát)ahhoz ,hogy a windows xp-n fusson a program,mert ugye az amit leírtál az windows 8.1-hez van.
-
bujtibi
újonc
sziasztok!nekem is van egy ilyen tabletem,de teljesen amatőr vagyok az ilyen szoftver frissítés témában ezért szeretném a segítségeteket kérni ,mert nem tudom hogy kell,windows xp-t használok.egy részletes leírást szeretnék kérni,hogyan kell csinálni!előre is köszi!
-
gyrgyvrs
csendes tag
válasz
Dr. Gabo #123 üzenetére
Szia!
Holnap visszakapom a tabletet. Majd visszaírok az eredményről. De köszönök mindent! Eddig is sokat segítettél! De ha nem jelentkezek be google fiókba, akkor sem megy a WiFi-n keresztül, az útválasztóba megadott routerbe a bejelentkezés? Mondom, IP címet kapok, de még ahonnan kapom az IP címet (DHCP-n keresztül) oda sem tudok belépni. -
Dr. Gabo
tag
válasz
gyrgyvrs #122 üzenetére
Valaki feltette a youtube-ra a DPS Titan7-est Digma ROM-al. Az illetö sajnos elfelejtette megemlíteni, hogy innen szedte az infót.
Ennek ellenére meg tudod nézni, hogy ilyen tableted van-e:
https://www.youtube.com/watch?v=AEmq4V8X3dAHa a Wifi csatlakozik is, akkor ez tuti nem driver probléma. Inkább az hogy nem jelentkeztél be a google fiókba?
-
-
Dr. Gabo
tag
válasz
gyrgyvrs #120 üzenetére
A ROM optima_76_tt7026mw_20140606.img
Ha nem látja a WiFi-t az valami egyedi dolog lehet. Mert ez a Digma ROM tökéletesen megy a DPS TITAN 7-el.
Ugye a DPS TITAN 7-re tetted fel a Digma ROM-ot?
Ha a tablet látja a WiFi hálózatokat, akkor viszont jó a driver.
Nyomj neki egy factory reset-et. Ennek müködnie kell! Többeknek müködik is. -
gyrgyvrs
csendes tag
válasz
Dr. Gabo #117 üzenetére
Szia!
Kezembe került egy ilyen tablet. 4.4.2-es rom-ot sikerült felküldeni rá a leírásod alapján. Viszont nem kapcsolódik az internetre wifi-n keresztül. Már titkosítatlanra állítottam a hazai Wifi-met. WiFi kártyát valószínűleg ismeri, mert látja a hálózatokat, viszont nem kapcsolódik hozzájuk. Beállításokban a WiFi-nél a speciális beállításokban már beállítottam, hogy mindig kapcsolódjon. Mi lehet a gond?
Új rom-ot találtál már hozzá, vagy ezzel megy jól (2015.06.06-os)? -
zsupyro
csendes tag
Sziasztok. Valaki tudna segíteni hogy a billentyűzet miért tűnik el folyton , vagy van hogy be sem tölt? A gyárit meg a SwiftKey- t használtam de mindkettő meghülyül néha.
-
roccse1
újonc
Sziasztok
Vettem karácsonykor egy spd titan 8 tabletet. Nagyon meg voltam vele elégedve mindaddig míg januárba jelezte a tablet, hogy szoftver frissítés van és én telepítettem. Na azóta a tapasztalataim a következők.
eredeti:
Bulding szám A23_D791_D7911L3Bc_PG_1204010.201440402
Frissítés után:
Bulding szám A23_D791_D7911L3Bc_PG_1204010.201440404A programokat szaggatva tölti be.
A processzor 70-80% fölött pörög folyamatosan.
A processzor dualcoreA 23 1.5 Ghz de ARMv7 rev 5/v7l/ 1.2 Ghz lát.
Elixir2 programmal néztemIndulásnál néha feldob egy ablakot:
"Szintaktikai elemzési hibája
Gong van a csomag elemzésekor"Gyári adatok visszaállítása megtörtént./semmi nem változott./
Ha valakinek volt ilyen tapasztalata kérem segítsen a megoldásában.
köszönöm
-
Ped820323
újonc
Sziasztok!
Valaki nem tudna egy Titan 8 eredeti rom mentést feltölteni?
Sikerült teljesen kinyírnom a gyári rom-ot, helyettesítőt meg nem találok. Van olyan ami működik, de az érintő semelyik rommal sem megy.A segítségért nagyon hálás lennék!
-
gBeke
csendes tag
válasz
Dr. Gabo #106 üzenetére
Köszönöm a tippet, végül ez lett a megoldás.
Az Android SDK telepítése után kiadtam a fenti parancsot. Kis gondolkodás után a rendszer újraindult. Megjelent a recovery menü, amely szerencsére érintéssel vezérelhető volt. A wipe/factory reset kiválasztása után hamar visszatért a főmenühöz, ekkor újraindítottam. Az Android logo hosszú percekig látszott a képernyőn, majd a rendszer gyári állapotában elindult.
-
gBeke
csendes tag
Sziasztok!
A kezembe került egy DPS Titan 8 tablet, melynek tulajdonosa elfelejtette a jelszavát, ráadásul még Google Accountot sem állított be rajta.
Szeretném a tabot a gyári állapotába visszaállítani, de ezen nincsenek hangerő vezérlő gombok, így ez a bevált módszerrel (power+volume) nem lehetséges. Fizikai gombból 3 található a tableten: bekapcsolás, vissza, reset. Próbáltam ezek kombinációjával resetelni, de nem sikerült. Ha benyomom a reset gomot, a tablet bármilyen állapotban is van, azonnal resetel. Az interneten próbáltam megoldást keresni a problémára, de egyik leírt módszer sem működött. ADB-t csak akkor telepítenék, ha sehogy másképpen nem oldható meg a dolog.
Tud valaki egy használható módszert a factory reset végrehajtásához?
Köszönettel,
gBeke
-
Dr. Gabo
tag
Szia,
ha az eredeti Titan 7-esed van 4.2.2-vel, akkor a #21-es cikk szerint meg tudod cserélni a külsö-belsö SD kártyákat és minden menni fog rendesen, mint elötte.
Bármikor vissza is tudod cserélni a kettöt, szóval hibát nem tudsz elkövetni.
Ha jól emlékszem akkor az erdeti belsö kártya teljes tartalmát át kellett másolni a külsö SD kártyára, majd megcserélni a kettöt. És akkor a már felinstallált appok megtalálják a file-okat csere után is.
Üdv.
-
pooli73
csendes tag
Szia!
Nem vagyok egy nagy android szakértő. Titan7- en szeretném megcserélni a kártyákat. Ha az itt leírtak alapján root- olom és ezen leírás alapján konfigurálom, akkor az eddig használt appok működni fognak? Gondolom változik az elérési útvonal az átírás után nem?
Köszi! -
Doszi
csendes tag
Sikerült a frissítés, tesztelés alatt. Idáig probléma mentes. Köszönöm a kimerítő leírást.
-
tejeskifly
aktív tag
Nem találtam neki megfelelő témát. dps titan 8 tabot hogyan tudok rootolni? megpróbáltam az itt leírtak alapján, ki is írja a program, hogy rootolva van a tabom, de ha felteszem a super su-t, akkor az nem tudja a super su bináris fileokat frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest