- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Mini-ITX
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
válasz
trin8122 #168 üzenetére
Régebben én is használtam a Lucky Patcher-t. Ez gyakorlatilag egy univerzális crack-elő progi. Ha tudja a Link2SD-t, akkor így is lehet teljes verziót csinálni. Csak arra kell vigyázni, hogy ha frissítés érkezik, meg kell várni, míg a Lucky Patcher az újabb verziót is tudja. Én emiatt állandóan szívtam, és inkább megvettem az appokat. Egyébként is több Androidos kütyüt is használok, és ugyebár, amit megveszek, azt mindegyiken futtathatom. Tulajdonképpen eloszlik a költség. Egy gyengébb érv a vásárlás mellett, hogy abban bízom, ha megveszem, és még sokan mások is megveszik, akkor a fejlesztő motiválva érzi magát, és nem áll le a projekttel. Mellesleg az a párszáz Ft összehasonlíthatatlanul kevesebb pl. a Windows-os szoftverek árainál, és komoly meló van abban, amit jelenleg a Link2SD tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Formula-1 humoros
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest