Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka366
csendes tag
válasz
szucsptr
üzenetére
Off:Tudod az a helyzet, hogy nem nagyon használok androidos cuccokat. A telefonom is Windows-os, meg a másik Tabletelem is amit most használok. Van progi is ami futtatja az androidos app-okat, mert Windos-ra nem sokat írnak
. Nekem nagyon tetszik egyébként, mert bár nem szép, csak csempékből áll, de nagyon gyors és nekem ez fontos
. Ezt csak azért írom, mert mondani akartam volna, hogy hova kéne még menned, hogy töröld ezeket az adatokat, de nincs most nálam tab és így nem tudom megnyitni a recovery menüt 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nekem nagyon tetszik egyébként, mert bár nem szép, csak csempékből áll, de nagyon gyors és nekem ez fontos
. Ezt csak azért írom, mert mondani akartam volna, hogy hova kéne még menned, hogy töröld ezeket az adatokat, de nincs most nálam tab és így nem tudom megnyitni a recovery menüt