- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Léghűtés topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwayne06
csendes tag
esetleg nem tudja valaki hogy az mitől lehet h eddig tökéletesen ment a auto képernyő elforgatás és egyszer csak semmi reakció! g-sensor működik auto forgatás bekapcsolva! újraindítottam formáztam gyári beállítás minden meg volt de ugyan az a gond nem forgatja el a képernyőt!!! pls HELP!
-
Hencii
csendes tag
Sziasztok ! A kérdésem az lenne , hogy DPS Dual 7 Tableten van webcamera? Ha igen , skypeon hogy tudom beállítani?
Előre is köszönöm
-
dwayne06
csendes tag
(http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1726175&d=1360755716)
crystal_root.zip-et letöltöd a tablet gyökér könyvtárba, recovery-be kell a lépni hangerőföl azaz a (+) és a power gomb. Utána szintén az oldalsó hangerő gombokkal kell lépkedni a "apply update from EX" menüre. Ott ki kell választani a crytal zip-et a power gombbal és elindul egy root folyamat. aztán REBOOT és kész!Ez az eljárás MŰKÖDIK!! picit belejavítottam sok sikert mindenkinek!
-
dwayne06
csendes tag
sziasztok engem a root folyamata érdekelne nagyon meg hogy milyen progival és hogyan csináljátok?!
-
3800+
őstag
Üdv!
Ma vásároltunk egy ilyen gépet, érdekelne hogy ICS romot fel lehetne-e rá tenni valahogy. Hardveresen nagyon jó kis gép de a szoftver visszafogja szerintem nagyon.
-
sweepy
csendes tag
válasz
Repsol600 #184 üzenetére
Nekem 24v van az autóban, usbs töltő 1800mAhs és nem tölti. Ennek a tabletnek min. 2000-2200 mAhs töltés kell, hogy a hd film alatt ne fogyjon a telep, hanem töltődjön. Jó lenne a töltő csatlakozó szabványának nevét megtudni.
Mindamellett siralmas, hogy a forgalmazó nem tud kínálni hozzá megfelelő tartozék ellátást. Erről nem a gyártó tehet, hanem a t. MAGYAR forgalmazó. -
FNZ
őstag
hali!
gondolkodok egy ilyen tablet vásárlásán. gyereknek kellene, hogy tudjon esetleg mesét nézni autóban.
kérdésem, hogy autóstöltés közben lehet filmet nézni rajta? csak, hogy hosszabb úton is tudja használni. -
sweepy
csendes tag
Ha segítetek, hogy hogyan szedjem le a gépről ( a gyári recowery-je nem úgy néz ki mintha lehetne), akkor tudok feltölteni feltölteni nektek.
-
eladó kütyük
csendes tag
Ha valaki tudna adni egy érintetlen voId.fstab fájlt a /system/etc könyvtárból, azért igen hálás tudnék lenni.
-
eladó kütyük
csendes tag
Sziasztok!
Egy mentett gyári ROM-ra én is vevő lennék. Próbáltam belőni a tabletre a Link2SD-t, de nem nagyon sikerült. Odáig jutottam, hogy a belső memóriát (amit gyárilag a /storage/sdcard0 könyvtárba mountol fel) nem látja a gépÚgy látom csak a vissza flashelés segíthetne, de persze okosan nem csináltam mentést róla...
-
Gjani01
csendes tag
Valakinek nincs lementett gyári ROM-ja? Esetleg lementené, feltöltené, és belinkelné valaki, hogy használhassa akinek kell, pl. én.
Itt egy feltöltési lehetőség: [link] -
hodostamas
addikt
Touch driverek A13-as gépekhez: [link]
akinek nem megy a touchscreen, lehet próbálgatni.
-
fecke78
senior tag
Sziasztok
a g sensort hogyan kell kalibrálni .
net közben nem fordul ell csak álloban nyomja ,játéknál müxik
Köszönöm -
coyote66
aktív tag
No. Hétfőn kapom vissza a készüléket a szervizből. Először szofver meg kijelző csere volt a munkalapon, de azt mondták újat küldenek. Gyári romot, hogy tudnám lementeni vész esetére?
-
coyote66
aktív tag
válasz
pach-adams #164 üzenetére
DPS is kínai. Támogatottságától függ minden. Elvileg ennek is jók a paraméterei csak a szoftvere gáz. Az enyém már lassan 3 hete van szervizbe. Szoftveres gondom volt, de mint kiderült kijelzőt is cserélnek, (néha lefagyott és kifehéredett)
-
Repsol600
addikt
válasz
pach-adams #164 üzenetére
Az jó.
Hol találtad? Kűldöldi oldal?
-
gabakmd
csendes tag
Ha csak addig kapcsol be a tablet h az android felirat van , akkor mit lehet vele kezdeni ?
Szervízen kívül? -
Repsol600
addikt
válasz
pach-adams #161 üzenetére
Hát ja, de ennyi pénzér ennél jobbat nemigazán lehet várni.
-
Repsol600
addikt
válasz
pach-adams #159 üzenetére
Sajnos nem tudtam ezeket megnézni, mert tele van a memória és nem fértek fel, de amik jó futottak rajta: Frontline D-Day, Beach Buggy Blitz, Temple Run, Bike Racer, Carmageddon, Dead Trigger, Gun Strike, Vector stb...Legújabb AnTuTu Benchmark: 8681 pont, CPU: 2789, GPU: 3568, Ram: 1583
-
Repsol600
addikt
válasz
pach-adams #157 üzenetére
Ezekkel nem játszottam de kipróbálom őket.
-
Repsol600
addikt
válasz
pach-adams #155 üzenetére
Hardverileg elég erős, nincs semmi gond vele, simán viszi a játékokat, HD videókat.
A GPU-t viszont én sem tudom melyik, a CPU az 2x 1,6Ghz. -
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Azt kérdezném tőletek, mennyire jó a hardvere ennek a tabnak?
A CPU-ra és főként a GPU-ra vagyok én kíváncsi.
Azt sejtem hogy Mali van benne, de 2 vagy a 4magos Mali 400-as?mert azért nem mindegy szerintem
Várom válaszaitokat véleményeiteket!
-
sniper112
aktív tag
hello érdeklődnék hogy ennél a dps dual 7 nél nem e lehet a cpu clockot lejjebb vinni progival hogy több akkuidőt nyerjek pl mint a samsung tab 2 7 nél hogy 2x1ghzre .előre is köszi.
-
Alister71
nagyúr
Google Play leállások, 101-es hiba, letöltési gondok megoldása
Idézet az Edigital DPS Dream 7 oldalán a Hungaroflotta munkatársa, Dávid által közölt megoldásból
Kedves Felhasználók.
Úgy néz ki, hogy a hiba a google-nál van, és nem garanciális kérdés, mert ez általános hiba, más készülékeknél is előfordul Android 4.0.4 verziószám alatt (Pl. Sony Xperia telefon, de számos más tabletnél is).
A gyártóval összefogva kitaláltuk az azonnali megoldást, amivel teljes értékűen használható lesz az eszköz.
Ez a megoldás ugyanúgy valószínűleg típus és márkafüggetlen.
Ezzel a fél perces folyamattal lehet orvosolni a problémát,azaz ezeket az alábbi lépéseket kell az Android Play Store hibánál megcsinálni:
1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és kész -
fecke78
senior tag
Sziasztok
Wifin a google play áruházból nem megy a letöltés , azaz idáig ment de ma meghalt .
"Sajnos a(z) com.google.process.gapps folyamat leállt."
Ezt irja ki mit kellene csinálnom?
köszönöm -
anfieldman
csendes tag
Hello. Most gondolkodok rajta, hogy veszek egy DPS dual tabot. Az lenne a kérdése(i)m, hogy erős ( 100 megás ) nettel pár méteren belül lehet rajta jól videót nézni? Wifi kb. milyen távolságban működik még jól, gyorsan? Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged